• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Emirates Dünya Çapında Uçuş Ağını Genişletiyor

Emirates Dünya Çapında Uçuş Ağını Genişletiyor
Emirates, dört kıtada aynı günde Clark seferi, New York - Milano hattı ve Brisbane’e A380 uçuşu olmak üzere üç yeni sefer başlatarak global erişimini hızla büyütmeye devam ediyor.

Emirates, dört kıtada aynı günde Clark seferi, New York - Milano hattı ve Brisbane’e A380 uçuşu olmak üzere üç yeni sefer başlatarak global erişimini hızla büyütmeye devam ediyor.


Filipinler’in Clark Havalimanı’na yeni seferi, Milano ve New York arasında yeni bir hattın başlatılması ve Brisbane’e yepyeni bir A380 seferiyle, Emirates’in geniş ağı yeni boyutlara ulaşıyor ve bunlar dört farklı kıtada aynı günde gerçekleşiyor.

Emirates Havayolu Başkanı Tim Clark, Emirates’in uçuş ağı için son derece önemli bir gün olduğunu belirterek, “Atlas Okyanusu’nun iki yakasındaki iki büyük şehri birbirine bağlıyor, Filipinler’e yeni bir geçiş kapısı açarak Filipinler halkının dünyaya açılmasına destek oluyor ve filomuzun en iyi uçağıyla yeni bir destinasyona daha sessizce iniyoruz. Emirates dünyanın en iyi yaşam tarzı markası olma yolunda ilerlerken, tüm bu faaliyetler büyüme ölçeğimizin boyutlarını, giderek genişleyen uçuş ağımızın kapsamını ve insanları, fikirleri ve kültürleri buluşturmadaki rolümüzü gösteriyor” dedi.

Halihazırda New York ve Milano’ya uçuşları bulunan Emirates, bu iki hatta yeni seferi ile hem direkt uçuş hem de premium ürün sunumu anlamında yeterli hizmet almayan bu iki hareketli ticaret şehrine transatlantik bağlantı sağlıyor. ABD’de JetBlue ve Avrupa’da Easyjet ile yapılan anlaşmalar sayesinde müşteriler New York üzerinden ABD uçuşlarına ve Milano üzerinden Avrupa uçuşlarına kolaylıkla aktarma yapabilecek. Milano-New York bağlantısı ile birlikte Emirates, Amerika’da İtalyan nüfusunun en yoğun olduğu New York’a günlük sefer sayısını üçe çıkarmış oluyor.

2013’te şimdiye kadar Varşova, Cezayir, Tokyo Haneda ve Stockholm seferlerini başlatan Emirates, gelecek aylarda Conakry-Gine, Sialot-Pakistan, Kabul, Kiev, Taipei ve Boston seferlerini başlatmaya hazırlanıyor.

3 Ekim 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77