• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Emirates SkyCargo Gine Seferleri İle İhracatı Destekleyecek

Emirates SkyCargo Gine Seferleri İle İhracatı Destekleyecek
Uçuş ağını genişletmeye devam eden Emirates, Gine Cumhuriyeti Konakri seferlerini başlattı.

Uçuş ağını genişletmeye devam eden Emirates, Gine Cumhuriyeti Konakri seferlerini başlattı. Yolcu seferlerine ek olarak, Emirates SkyCargo da uçuş başına yaklaşık 13 ton kargo taşıma kapasitesi sunarak Gine’nin ithalatını destekleyecek.


Emirates’in mevcut Dakar operasyonuna bağlı Konakri seferi, iş ve tatil amaçlı olarak seyahat eden Gineli gezginlere Emirates’in Dubai merkezi üzerinden dünya çapındaki ağına ve özellikle de Çin’deki destinasyonlara ve Asya, Orta Doğu, Hindistan ve Avustralya’daki şehirlere kolayca aktarma yapabilecekleri yeni imkanlar sunuyor.

İlk Konakri seferine katılanlar arasında Emirates’in Batı Ticari Faaliyetlerinden Sorumlu Kıdemli Başkan Yardımcısı Hubert Frach, Gine’nin BAE Büyükelçisi AlHassane Souare, BAE’nin Ekonomiden Sorumlu Dış İşleri Bakanı Yardımcısı Khalid Ghanem Al Ghaith, Emirates Ticari Kargo Başkan Yardımcısı Duncan Christopher Watson, Emirates’in Kuzey ve Batı Afrika Ticari Faaliyetlerinden Sorumlu Başkan Yardımcısı Adil Al Ghaith ve iş dünyasının önde gelen isimleri yer aldı.

Yolcu seferlerine ek olarak, Emirates SkyCargo da uçuş başına yaklaşık 13 ton kargo taşıma kapasitesi sunarak Gine’nin taze balık, meyve, sebze, kaya ve yağ numuneleri gibi çabuk bozulabilen ürünlerden oluşan temel ihracatını ve tıbbi ilaç ve ürünler, tekstil ürünleri, cep telefonları ve elektronik ürünler, madencilik ekipmanları ve makineleri gibi genel yüklerden oluşan ithalatını destekliyor.

31 Ekim 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77