• BIST 10158.63
  • Altın 2471.061
  • Dolar 32.1553
  • Euro 34.9051
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 9 °C

Fagor Endüstri’nin Tercihi Süreç Lojistik Oldu

Fagor Endüstri’nin Tercihi Süreç Lojistik Oldu
Süreç Lojistik, Mondragon Şirketler Grubun bir üyesi olan Onnera Group’a bağlı Fagor Endüstri ürünlerinin Türkiye’de depolanması ve dağıtımı için Süreç Lojistik ile anlaşma imzaladı.

70 ülkede çeşitli yatırımları olan perakende, gıda ve endüstri alanında faaliyet sürdüren 290 şirket ve 74 bin çalışanı ile Dünya’nın dev şirketleri arasında yer alan İspanyol Mondragon Şirketler Grubun bir üyesi olan Onnera Group’a bağlı Fagor Endüstri Türkiye’de Süreç Lojistik’i tercih etti.

Gebze’de bulunan fabrikasında beyaz eşya, soğutma grupları ve mutfak gereçleri üreten Fagor Endüstri, ürünlerinin Türkiye’de depolanması ve dağıtımı için Süreç Lojistik ile anlaşma imzaladı.

Anlaşma ile ilgili bilgi veren Süreç Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı, ‘Beyaz eşya ve soğutucu grubunda’Süreç Lojistik Genel Müdürü Kenan Özbostancı Dünya markası olan dev bir şirketin Türkiye’de partneri olmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirtti.

Gebze-Şekerpınar’da bulunan 5000 metrekarelik Fagor’ a özel olarak inşa ettikleri depolarında, her türlü endüstriyel ürünleri depolanacağını, yurt içine 81 İl’e makro ve mikro dağıtımı ile ihracat için iç taşıma  konusunda kaliteli bir servis hizmeti sunacaklarını ifade etti.

Özbostancı, sözleşmenin, 1.1.2016 tarihinden itibaren 3 yıllık olarak imzalandığını, ayrıca, Fagor’un Gebze’deki Fabrikası’nın faaliyet alanının Türkiye ile sınırlı olmadığını, Çin’deki Fabrikalarının kapanmasıyla bu bölgenin de dahil olduğu 50 ülkeyi kapsadığını da sözlerine ekledi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77