• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Ford Cargo 1846T Çekici logitrans’da Tanıtıldı

Ford Cargo 1846T Çekici logitrans’da Tanıtıldı

Ford Otosan, logitrans Transport Lojistik Fuarı 9’uncu salonda, yeni çekicisinin yanı sıra lojistikte katma değer sağlayan özel hizmetlerini tanıttı. 2013 yılı Ocak ayında satışa sunulacak olan Ford Cargo 1846T çekici ilk kez kamuoyunun beğenisine sunulurken Filobil, FordTrucks Rental-Çekici ve Kamyon Kiralama Hizmeti, Ford Sürüş Akademisi, Bakım Paketleri, Uzatılmış Garanti, Gezici Servis, Yerinde Bakım, Euroservis, Avrupa Yol Yardım Hizmeti, Üstyapı Güvence Sistemi, Yakıt Güvence Sistemi ve İkinci El gibi hizmetler tanıtıldı.

Fuarda ilk kez sergilenen Ford’un yeni çekicisi 1846T’nin full donanımlı, otomatik şanzımanlı ve de manuel şanzımanlı versiyonları görücüye çıktı. Fuar alanında sergilenen Ford Cargo 1838T çekicinin yanı sıra fuarın dış alanında da bir Ford Cargo 1846T ralli çekicisi ve emniyet kemeri simülatörü ziyaretçilerin kullanımına sunuldu.

            Ford Otosan Kamyon İş Birimi Pazarlama Müdür Yardımcısı Tufan Altuğ, gerçekleştirilen bir basın toplantısı ile Ford müşterilerinin hayatlarını kolaylaştıracak, maliyetlerini düşürecek ve filoların araç parkını daha verimli denetlemelerini sağlayacak hizmetlerini tanıttı.

Ford Trucks’ın, ürün ve üst yapı çözümlerinin ardından şirket bütçelerine fayda sağlayacak yeni uygulamalar başlattığını ifade eden Altuğ, Ford Trucks Rental ile tamamen yeni bir operasyonel kiralama sistemini tanıtan Ford Otosan’ın, filo sahiplerinin öz sermayelerini ve finansal kaynaklarını araca değil, işe yönlendirmelerini sağladığını açıkladı. Filo sahiplerini bakım, kasko, muayene, ikinci el, hasar veya vergi gibi mali yüklerden arındıran Ford Trucks Rental’ın, istenildiğinde ekip ve kademe gibi hizmetler sunarak ilave maliyet kalemlerinden de kurtarabildiğini ifade eden Altuğ, aracın seyir halindeyken bilgilerini yöneticilere aktaran ve bu sayede işletim masraflarını azaltan filo bilgi sistemi olan Filobil’i de tanıttı.

Filobil ile Ford Cargo araçların yakıt tüketimini ve sürücülerin performansını inceleyerek günlük raporlar çıkartılabildiğinin söyleyen Altuğ, Filobil tarafından sağlanan karşılaştırmalı raporlarla sürücülerin ve araçların birbirleriyle, araçların ve sürücülerin filo ortalamaları ve belirlenen hedeflerle, aynı araç/sürücülerin farklı rotaları ile ilgili bilgi aktarabildiğini kaydetti.

“Filobil sisteminin etkinlik ve verimliliğini artırmak isteyen işletmelere tamamen yeni bir hizmeti başlatan Ford Trucks, Filobil ve Ford Sürüş Akademisi hizmetlerini birleştiriyor. Yakıt, bakım, personel gibi başlıca işletme masraflarını düşürmek adına Filobil hizmetinden yararlanan işletmelere Ford Sürüş Akademisi tarafından geri besleme sağlanarak özel ekonomik sürüş eğitimleri planlanabiliyor” diyen Altuğ, Ford Sürüş Akademisi’nde Ford Cargo sürücülerinin en iyi kamyon sürücüleri olması için ekonomik, emniyetli ve performanslı sürüş eğitimi verildiğini kaydetti.

Ford Trucks’ın satış sonrasında; bakım paketleri, uzatılmış garanti, gezici servis, yerinde bakım, Euroservis, Avrupa yol yardım hizmeti, üstyapı güvence sistemi ve yakıt güvence sistemi uygulamalarını da müşterilerine sunduğunu hatırlatan Tufan Altuğ, kalifiye olmaya hak kazanmış üstyapı firmaları ile iş birlikteliği sürdürerek Ford Cargo kullanıcılarına güvenli üstyapılar sunduğunu da sözlerine ekledi.  

Basın toplantısı ardından düzenlenen kokteylde müşterileri ile bir araya gelen Ford Otosan, Ford Cargo 1846T çekiciyi de tanıttı. Bir konuşma yapan Ford Otosan Kamyon İş Birimi Satış, Pazarlama ve Satış Sonrası Operasyonları Müdürü Emrah Duman, ağır vasıta pazarında yüzde 20 ile ikinci sırada bulunan Ford Otosan’ın, yılın ilk 10 ayında Türkiye’de yaklaşık 4 bin 800 adetlik Ford Cargo satışına ulaşırken 750 adet Ford Cargo ihraç ettiği bilgisini verdi. Yılsonuna kadar yurtiçinde 6 bin 500 adetlik Ford Cargo satışına ulaşmayı hedeflediklerini belirten Duman, “Ford Trucks olarak bugüne kadarki ivmemizi hızlandırarak güçlenmeye devam ediyoruz. Müşterilerimizin güvenini kazanan ürünlerimiz, sağladığımız yeni katma değerli hizmetlerle birlikte maliyet kalemlerini düşürerek bütçelerine destek olacaklar. İlk alım maliyetinin yanı sıra işletim maliyetlerinde de rakipsiz olan Ford Cargo araçlarımız Filobil, yerinde onarım ve bakım gibi uygulamalarla müşterilerimizin zamandan da tasarruf etmelerini sağlayacak” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77