• BIST 8718.11
  • Altın 2243.646
  • Dolar 32.3307
  • Euro 35.1486
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Ford Ranger 2020 Uluslararası Pick Up Ödülünü Kazandı

Ford Ranger 2020 Uluslararası Pick Up Ödülünü Kazandı
İsveç’te düzenlenen üç günlük grup testlerinde dört rakibe karşı mücadele eden Yeni Ford Ranger, 2020 Uluslararası Pick Up Ödülünün galibi oldu.

Yeni ve daha temiz güç aktarma organlarının yanı sıra çok sayıda teknik ve güvenlik teknolojileriyle donanan Yeni Ranger’a ödülü Fransa’nın Lyon şehrinde Solutrans Fuarı’nda düzenlenen gala gecesinde verildi. 

Bu yıl beşincisi verilen Uluslararası Ödül, Avrupa ve Türkiye’de satılan 1 tonluk Pick Up segmentinde sahiplerini buluyor. Yeni Ranger, Yeni Mitsubishi L200, makyaj geçirmiş Nissan Navara ve Renault Alaskan’la birlikte güncellenmiş Toyota Hilux’a karşı mücadele etti. 

Uluslararası Yılın Ticari Aracı (IVOTY) üyelerinin 18’inin oylamasıyla gerçekleştirilen süreç için Uluslararası Yılın Ticari Aracı Ödülü Jüri Başkanı Jarlath Sweeney, rekabetin oldukça güçlü olduğunu söyleyerek, “Yarışmada en çok puanı alan iki rakip arasında sadece 6 puan vardı. Ford Ranger 78 puanla birinciliği alırken, Mitsubishi L200 72 puanla ikinci sırada yer aldı ve üçüncülüğü ise Toyota Hilux aldı” dedi. 

Sweeney sözlerine şöyle devam etti: “Jüri üyeleri Ranger’ı her açıdan başarılı olarak değerlendirirken modelin en çok satışa imza attığını da not ettiler. Revize edilmiş önceki versiyonu ile Avrupa 1 tonluk pick up pazarını domine eden Ranger, yüzde 30’luk paya sahip. Halk da bu gerçek değeri tanıyor. Puanlar güç aktarma organlarına, yük hacmine ve aracın kabiliyetlerine göre olduğu kadar sürücü ve yolcunun konfor ve güvenliğine ayrıca iş açısından düşük işletme maliyetleri de değerlendirilerek veriliyor.”

Ford Avrupa Ticari Araçlar Genel Müdürü Hans Schep, Ranger’ın basın ve halktan tarafından takdir edilen başarısı hakkında yaptığı açıklamada, “Avrupa'nın en sevdiği Pick-up’ının kalıcı kanıtı olarak Ford Ranger’ın IPUA jürisi tarafından ikinci kez ödüle layık görülmesinden memnunuz. Tamamen yeni güç aktarma organı ve gelişmiş yetenekleri ile Ranger şimdi oyunu bir kez daha başlatıyor” şeklinde konuştu.

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77