• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Gefco Birleşik Arap Emirlikleri’nde Şube Açıyor

Gefco Birleşik Arap Emirlikleri’nde Şube Açıyor
Gefco, Middle East Fze şubesini Dubai’nin Jebel Ali Serbest Bölgesi’nde (Jafza) hizmete soktu. Şubeyi, bölgede güçlü bir dış ticaret ve otomotiv sektörü yaratmayı hedefleyen Stefano Pollotti yönetiyor.

Gefco, Middle East Fze şubesini Dubai’nin Jebel Ali Serbest Bölgesi’nde (Jafza) hizmete soktu. Şubeyi, bölgede güçlü bir dış ticaret ve otomotiv sektörü yaratmayı hedefleyen Stefano Pollotti yönetiyor.


Dubai, merkezi nokta konumu ve ileri lojistik altyapısıyla Orta Doğu’ya giden ve Orta Doğu’dan çıkan deniz, hava ve kara trafiğini geliştirmek için ideal bir konumda yer alıyor. Dünyanın en büyük limanına sahip olan Dubai, 120’den fazla istikamete bağlantısı bulunan son derece gelişmiş bir hava taşımacılığı ve bölgede yer alan tüm ülkelere (Türkiye, Suudi Arabistan, Irak, İran, Umman, Katar, Kuveyt) karayolu bağlantısı gibi avantajlar sunuyor.

 

2011 yılında, yalnızca otomotiv sektörünün yüzde 20 oranında bir büyüme gösterdiği, petrol ve gaz sektörü ile endüstriyel ve hızlı tüketim malları sektörünün büyümeyi sürdürdüğü bölgeyle ilgili olarak görüşlerini belirten Gefco Dubai Direktörü Stefano Pollotti; “Dubai bölgede lojistik faaliyetlerle ilgili en güçlü büyüme gösteren pazarlardan biri. Uluslararası lojistik firmalarının Dubai’de mutlaka bir merkezi olmalı” dedi.

 

Gefco Middle East’in, grubun noktadan noktaya multimodel ithalat ile ihracat çözümleri ve otomotiv çözümleriyle ilgili uzmanlığını bölgeye taşımak ve müşteriler için optimize edilmiş tedarik zincirini mümkün kılmak için ideal konuma sahip olduğunu ifade eden Pollotti, Gefco’nun müşterilerinin zorlu gümrük yönetimi ve gümrük muayenesi işlerini hafifletip onların asıl işlerine konsantre olmasını sağlayacak kişiselleştirilmiş gümrük ve vergi temsilciliği hizmeti de sunduğunu kaydetti.

 

Stefano Pollotti, “Orta Doğu pazarı inanılmaz bir dinamizme sahip ve büyüme trendleri, Avrupa ve Amerika’daki örneklerini çok geride bırakıyor. Lojistik uzmanlığımızı sunmak ve otomotiv, endüstri, teknoloji, tüketim ve perakende, enerji ve havacılık sektörlerindeki geniş müşteri kitlesine ‘tek durak noktası’ olarak hizmet verebilme avantajına sahibiz. Faaliyetlerimizin kısa sürede artacağına inanıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

Gefco, Dubai temsilciliğinin ardından Suudi Arabistan ve Umman’da ek şubeler açmayı ve Katar’da bir ortaklık kurmayı hedefliyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77