• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Gefco Kaliteli Hizmet İçin Bilişim Teknolojisine Yatırım Yapıyor

Gefco Kaliteli Hizmet İçin Bilişim Teknolojisine Yatırım Yapıyor
Hizmet kalitesini sürekli olarak artırmak için en yeni bilişim teknolojilerine yatırım yapan Gefco, Kratzer Automation tarafından Cereza Management & IT işbirliği ile geliştirilen CADIS yazılımını IT altyapısına ekledi.

Hizmet kalitesini sürekli olarak artırmak için en yeni bilişim teknolojilerine yatırım yapan Gefco, Kratzer Automation tarafından Cereza Management & IT işbirliği ile geliştirilen CADIS yazılımını IT altyapısına ekledi.


CADIS yazılımı, karayolu taşımacılığı için gerçekleştirilen tüm operasyonları bir PDA (Kişisel Dijital Asistan) aracılığıyla tarayarak, bu operasyonları analiz ediyor, planlıyor ve belgeliyor. Bu çözüm herhangi bir sevkiyatın yüklerinin toplanması, limanda indirilip yüklenmesi ve son teslimat da dahil her fiziksel aşamasını verimli ve uyumlu bir şekilde gözetim altında tutuyor.

Gefco Grup’un Karayolu Taşımacılığı Direktörü Bruno Rivoallan, CADIS yazılımı ile ilgili yaptığı konuşmada, “Bu sistem üretim tesislerinden satış noktalarına kadar tedarik zincirinin her düzeyinde verilere erişebilmenin önemini gösteriyor. Özellikle havacılık ve otomotiv sektörlerinde taşınan mallar çok değerlidir ve bu nedenle bu tür sevkiyatlarda izlenebilirlik çok önemlidir. CADIS yazılımı yeni müşteriler kazanmada rekabet avantajı sağlayan önemli bir araç” dedi.

Tamamen sahaya yönelik olarak geliştirilen CADIS çözümü teslimat talimatlarını barındırıyor ve sevkiyatların optimum şekilde dağıtımı için planlanan programı yönetiyor. Düzenli kontroller hataların önlenmesini sağlıyor ve sevkiyatın her aşaması gerçek zamanlı olarak görüntülenebiliyor. Gefco müşterileri daha fazla operasyonel güvenilirliğin faydalarından yararlanabilirken, sevkiyatlarını her aşamada izleyebiliyor. Sistem ayrıca taşınan ürünlerin bulunduğu anlık koşulların fotoğrafını da çekiyor ve herhangi bir hasar, talep durumunda kullanılabiliyor ayrıca müşteri doğrudan ekran üzerine de imza atabiliyor.

CADIS sistemi gerekli bilgileri anında global bilgi sistemine yüklüyor. Bu sayede kağıt tüketiminin azaltılmasının yanı sıra, zaman tasarrufu da sağlanıyor; bu da tamamen müşterinin yararına oluyor ve hem verimlilik hem de üretkenlik artıyor.

Gefco bu yazılımı 13 Avrupa ülkesinde yüzden fazla acenteye dağıttı. Yaklaşık 2 bin Gefco sürücüsü/taşıyıcısında paketleri limanda taramak; toplama ve teslim zamanlarını işlemek için PDA bulunuyor. Gefco, 2013’ün ikinci yarısı boyunca yazılımın işlevlerinin kapsamını ambalajlama yönetimi ve dağıtım turuna hazırlığı kapsayacak şekilde genişletmeyi planlıyor. Sistemin bir diğer önemli aşaması olan sistemin teslimat yapılacak limanda da kullanımına 2014 senesinde başlanılacak. Bu da malların sevkiyat çıkış ve teslimat yerine varış zamanlarını doğrudan kaydetmeyi mümkün kılıyor.

Gefco Grup Başkanı Luc Nadal, “Gefco gibi uluslararası çapta bir şirket için global ölçekte çok sıkı, standart prosedürleri izlemek gereklidir. Bu prosedürler uluslararası faaliyet gösterdiğimiz her ülkede aynı düzeyde şeffaflığı bulabildikleri için müşterilerimizin daima memnun kalmalarını garanti eder. Yenilikçi veri yönetimi sistemleri de uçtan uca kusursuz hizmet sunma arzumuzu kanıtlayan bir unsurdur. Araştırma ve geliştirme ile en yeni teknolojik çözümlere sürekli yatırım yapmaya devam ediyoruz. Kratzer tarafından geliştirilmiş olan CADIS sistemi de buna mükemmel bir örnek” diye konuştu.

Kratzer Automation’ın Fransa Müdürü Jacques Trépant ise, “Gefco için geliştirdiğimiz çözüm ve bu çözümün başarılı bir şekilde IT sistemlerine tanıtılması çözümün lojistik sektöründeki etkinliğini kanıtlıyor. Gefco projesi sayesinde KRATZER Automation, Avrupa taşımacılık sanayinde görünürlüğünü artırıyor. Ayrıca, Gefco yazılımın birçok fonksiyonunu kullanıyor ve bu da bize ürünümüzün fonksiyonlarını daha da geliştirmek için cesaret veriyor” açıklamasını yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77