• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Gefco Türkiye Sirona’ya Hizmet Vermeye Başladı

Gefco Türkiye Sirona’ya Hizmet Vermeye Başladı
Gefco Türkiye, Sirona Dental için Tuzla Logipark’taki Gefco Lojistik Merkezi’nde gümrüksüz alanda depolama hizmeti vermeye başladı.

Gefco Türkiye, Sirona Dental için Tuzla Logipark’taki Gefco Lojistik Merkezi’nde gümrüksüz alanda depolama hizmeti vermeye başladı.


Gefco Türkiye, 15 Haziran 2014 tarihinden itibaren geçerli olacak yeni anlaşma ile tüm dünyada 25 farklı noktada faaliyet gösteren ve 135’ten fazla ülkede ürünlerini pazarlayan Sirona Dental için Tuzla Logipark’taki Gefco Lojistik Merkezi’nde gümrüksüz alanda depolama hizmeti vermeye başladı.

Depo hizmetlerinde IT’ye dayalı çözümlere ağırlık veren Gefco’nun Sirona Dental’e vereceği hizmetler arasında envanter takip hizmeti de bulunacak. Sirona yetkilileri barkod kontrollü bu sistem ile depoya her türlü giriş-çıkışı takip edebilecek ve ürün stoklarını kolaylıkla takip edebilecekler.

Gefco, müşterilerinin her birine onlara özgü bir uzmanlık tedarik eder. Depolama çözümlerinde kullanılan IT hizmetleri ile Gefco Türkiye müşterilerinin maliyetleri optimize etmelerine ve etkin bir global kaynak kullanım stratejisi uygulamalarına olanak sağlıyor.

Gefco Türkiye Genel Müdürü ve Orta-Doğu Bölge Müdürü Fulvio Villa, konu ile ilgili yaptığı konuşmada,  “Sirona Dental, Gefco Türkiye’yi her iki şirketin de kaliteye verdiği yüksek önem nedeniyle seçti. Gefco’nun lojistik mühendisliği alanında benzersiz deneyimi bulunuyor. Müşterilerimize daha fazla rekabet avantajı kazandırmak için sürekli olarak sürdürülebilir gelişmeler arayışındayız; sunduğumuz IT bazlı envanter takip sistemleri de bunun bir örneği” dedi.


2 Temmuz 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77