• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Gefco’dan Motosiklete Özel Depo

Gefco’dan Motosiklete Özel Depo
Gefco Türkiye, yüksek büyüme hızıyla orantılı olarak gelen talep doğrultusunda Çayırova-Kocaeli’nde yer alan yeni depo yatırımını tamamlayarak hizmete sundu.

Gefco Türkiye, yüksek büyüme hızıyla orantılı olarak gelen talep doğrultusunda Çayırova-Kocaeli’nde yer alan yeni depo yatırımını tamamlayarak hizmete sundu.


Türkiye’deki ilerleyişini ve büyümesini sürdüren Gefco Türkiye 10 bin metrekare alan üzerine kurulan Çayırova deposunu açtı. Şirket, yeni deposunda sanayi üreticileri ile beraber 2 tekerlekli araçlara yönelik hizmet sunuyor. Müşterilerinin gereksinimlerine uygun olarak yatırımlarını geliştiren Gefco Türkiye’nin Çayırova’daki yeni depo alanının 5 bin m2’si serbest depo olarak planlandı ve Nisan ayının ortasında faaliyete başladı. Gümrüklü alan olarak kullanılması planlanan 5 bin m2’lik alan ise, Derince Gümrük Müdürlüğü’ne bağlı olacak ve Mayıs ayı ortasına kadar faaliyete geçecek.

Gefco Türkiye Genel Müdürü ve Orta Doğu Bölge Müdürü Fulvio Villa, Gefco’nun Türkiye’deki organik büyümesini devam ettireceğini belirterek yeni depo yatırımı ile de şirketin global vizyonuna uygun olarak ilerlendiğini kaydetti.

Gefco’nun en önemli önceliğinin müşterileri için değer yaratmak olduğunu belirten Gefco Türkiye Satış ve Pazarlama Direktörü Zafer Özkök, müşterilerine karayolu, havayolu, denizyolu gibi nakliye hizmetlerinin yanı sıra, depolama ve gümrük müşavirliği danışmanlığı da sunduklarını söyledi. Özkök, sundukları bu hizmetler sayesinde şirketin temel ticari faaliyetlerine odaklanmasını sağladıklarını sözlerine ekledi.


7 Mayıs 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77