• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

Gemi Brokerleri Derneği BIMCO CEO’sunu Ağırlıyor

Gemi Brokerleri Derneği BIMCO CEO’sunu Ağırlıyor

Gemi Brokerleri Derneği (GBD), 27 Haziran günü Haliç Kongre Merkezi’nde bu yıl ikincisi düzenlenecek ‘Bosphorus 2014 Shipbrokers’ Dinner İstanbul’da ağırlamaya hazırlanıyor.

Gemi Brokerleri Derneği, geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yine Afrika, Asya, Avrupa ve Amerika’dan global Pazarda başarılarıyla ün yapmış prestijli denizcilik şirketlerinin karar verici bir çok seçkin davetlisini İstanbul’da buluşturacak. Uluslararası arenadan bin 500 davetlinin katılması beklenen gecede Dernek’in onur konukları arasında Baltık ve Uluslararası Denizcilik Örgütü (BIMCO) CEO’su ve Genel Sekreteri Angus R. Rew de bulunuyor.

Kendini sürekli yenileyen, standartlarını daha verimli ve kaliteli hizmet için sürekli artıran Gemi Brokerleri Derneği; Türk denizcilik sektörünün ulusal ve uluslararası platformda taşımacılık başta olmak üzere tersanecilik, limancılık, lojistik ve yan sanayi faaliyetleriyle, global ticaretten daha büyük pay almasına hizmet etmek amacıyla düzenlediği seminer, etkinlik, konferans organizasyonlarıyla; bilgi, teknoloji ve insan kaynağı arasındaki iletişimi bu prestijli gecede en verimli seviyeye taşıyabilme hedefinde. GBD’nin bir diğer amacı, dünya devi armatör ve brokerlik şirketlerini, Türk denizcilik sektörüne yakışan, tanıtımına ve kalkınmasına artı değer katacak bu organizasyonla; dünyanın gözbebeği İstanbul’da bir kez daha bir araya getirmek, dernek üyesi ve bu gecede ev sahibi olan Türk brokerlerinin saygınlığını ve bilinirliğine katkıda öncü olmak.

Organizasyonun onursal sponsoru bu yıl da İMEAK Deniz Ticaret Odası. Sınırlı sayıda kalan sponsorluk taleplerini karşılayan GBD’nin bu yılki ana sponsorları sektörün köklü şirketlerinden Armador Denizcilik ile dünya devleri listesinde yatırımlarıyla adından sıkça söz ettiren Yıldırım Holding. Davetliler arasında yer alacak önemli şirketlerden bazıları ise;  Amasus Group, Arklow Shipping, Arkon Shipping, BBC, Briese Shipping, Bunge, Cosco, Dreyfuss, Duferco, Enel Trade, Energy Coal, Flinter, Mekatrade, Peter Doehle,  Wagenborg, Cargill, Glencore, Mittal Steel, Oldendorff, Oxl, Pan Ocean, Stemcor, Transammonia, Vertom, Wilson Carriers ve Yara.


26 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77