• BIST 8718.11
  • Altın 2245.336
  • Dolar 32.3297
  • Euro 35.1889
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

Genç UND Akademi'nin İkinci Dönem Mezunları Sertifikalarını Aldı

Genç UND Akademi'nin İkinci Dönem Mezunları Sertifikalarını Aldı
UND’nin lojistik sektörünün rekabetçi geleceğini inşa etmek için hayata geçirdiği Genç UND Akademi Sertifika Programının 2. Dönemi tamamlandı.

UND’nin İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi ve Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi işbirliğiyle Ford Trucks sponsorluğunda hayata geçirdiği “Geleceğin Lojistik Uzmanları Sertifika Programının” 2. Dönemi tamamlandı. İstanbul Üniversitesi Beyazıt Kampüsü’nde bulunan tarihi Rektörlük binasında gerçekleştirilen törenle programı başarıyla bitiren 73 katılımcıya sertifikaları verildi.

UND İcra Kurulu Başkanı Alper ÖzelSertifika töreni öncesi konuşan UND İcra Kurulu Başkanı Alper Özel, bu programın parçası olmaktan gurur duyduklarını söyledi. Programın uzun süreli olduğunu ve önümüzdeki dönemlerde de devam edeceğini belirten Özel, “Lojistik ne kadar iyi olursa refah o kadar artar. Bu program lojistik sektörünün gelişmesine ve rekabetçiliğine büyük katkı verecektir” dedi.

Ford Trucks Pazarlama Müdürü Emine Coşkun, Ford Trucks Pazarlama Müdürü Emine Coşkunlojistik sektörünün geleceğine pozitif katkı yapmaktan büyük gurur duyduklarını söyledi. Dünyanın yeni bir döneme girdiğini, Türkiye’nin lojistik üs olma hedefine yaklaştığını söyleyen Coşkun, “Değişim, gelişmiş beyinler ve donanımlı insan kaynağı ile mümkün olur. Ford Trucks olarak desteklerimiz devam edecek” dedi.

İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekan Yardımcısı Ebru Demirci, lojistik İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekan Yardımcısı Ebru Demircisektörünün öncü kurumlarından biri olan UND ve İstanbul Üniversitesi’nin güçlerini birleştirerek sektörel eğitimlerin yükseltilmesi için önemli bir program gerçekleştirdiklerini belirterek, “programdan mezun olan öğrencilerin eğitimlerini devam ettirip Fakültemize yüksek lisans ve doktora başvurularına gelmesi bizleri ayrıca mutlu etmektedir. Sektörün akademisyenlere ihtiyacı vardır ve program saha deneyimi olan öğrencilerin akademik camiaya kazandırılmasına da katkı sağlayacaktır” dedi.

UND Eğitimlerden Sorumlu İcra Kurulu Üyesi Muammer Ünlü, sektörden yoğun ilgi gören programın 2. Dönemi’nin 18 Eylül 2021 tarihinde başladığını, 35 ayrı konu başlığı ile toplamda 70 saati bulan program gerçekleştirdiklerini söyledi. Ünlü, vize, final ve 13 Şubat 2022 tarihinde yapılan telafi sınavları sonucunda 73 kişinin programı başarıyla tamamladığını aktardı. Programın 3. döneminin Eylül ayında başlayacağını belirten Ünlü, yoğun ilgi ile karşılaştıklarını açıkladı.

Birinciliği, UND Takograf Çalışma Grubu Eski Başkanı ve Destan Ülkelerarası Nakliyat ve Ticaret A.Ş. Filo Yöneticisi Mustafa Yaldız elde etti. Program ikincisi Nazlı Lojistik’ten Selin Nazlı, üçüncüsü ise İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi son sınıf öğrencilerinden Murat Kürşat İçlek oldu.

Katılımcılar başarı sertifikalarını; UND Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Şener ve Ahmet Yayman ile, İcra Kurulu Başkanı Alper Özel, İcra Kurulu Başkan Yardımcıları Elif Savrum ve Evren Bingöl, Ford Trucks Pazarlama Müdürü Emine Coşkun, İstanbul Üniversitesi Ulaştırma ve Lojistik Fakültesi Dekan Yardımcısı Ebru Demirci’nin elinden aldı.

Genç UND Akademi'nin İkinci Dönem Mezunları Sertifikalarını Aldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77