• BIST 9079.97
  • Altın 2310.66
  • Dolar 32.3382
  • Euro 35.0737
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

Globelink Ünimar’a Great Place to Work Sertifikası!

Globelink Ünimar’a Great Place to Work Sertifikası!
Lojistik sektörünün global oyuncularından Globelink Ünimar, gerçekleştirdiği kültürel dönüşüm ile Great Place to Work sertifikası almaya hak kazandı.

2022 yılı boyunca geçerli olacak sertifika, Globelink Ünimar’ın katılım sağladığı ilk yılda çalışanların değerlendirmeleri sonucunda elde edildi.

Dünyanın en önemli insan kaynakları araştırma enstitülerinden Great Place to Work, Türkiye’de faaliyet gösteren şirketlerin sertifika sonuçlarını paylaştı. Farklı sektörlerden şirketlerin yoğun bir araştırma sürecinden geçtiği programın sonunda global ölçekte entegre lojistik çözümleri sunan Globelink Ünimar, Great Place to Work sertifikasının sahibi oldu.

1994 yılında kurulan ve uçtan uca entegre lojistik faaliyetleri sunan Globelink Ünimar, çalışan değerlendirmeleri sonucunda Great Place to Work sertifikası almaya hak kazandı. 250’nin üzerindeki çalışanı ile lojistik sektörünün en önemli oyuncularından olan Globelink Ünimar, 5 yıl önce İnsan Kaynakları Departmanının başlattığı kültürel dönüşüm stratejisinin sonucunda Great Place to Work sertifikasını aldı.

Kurum kültürü ve çalışan deneyimi başta olmak üzere detaylı bir programı kapsayan Great Place to Work bu anlamda küresel bir marka değeri olarak biliniyor. Globelink Ünimar İnsan Kaynakları departmanının geliştirdiği yeni stratejilerle elde edilen sertifika 2022 yılı boyunca geçerliliğini koruyacak. Great Place to Work tarafından uyum oranı takip edilecek olan Globelink Ünimar, gelecek yıllarda da başarısını artırarak sürdürmeyi hedefliyor.

Great Place to Work sertifikası kapsamında konuşan Globelink Ünimar İnsan Kaynaklarından Sorumlu İcra Kurulu Komite Üyesi Levent Terzi, “Globelink Ünimar olarak son beş yılda geliştirdiğimiz İnsan Kaynakları stratejilerimiz ve stratejik dönüşüm hamlelerimizle bu sertifikayı almaktan mutluluk duyuyoruz. Great Place to Work enstitüsünün hem bağımsız hem de küresel bir kurum olması büyük önem taşıyor. Katılım sağladığımız ilk yıl böyle önemli bir sertifika sahibi olmak geliştirdiğimiz projelerin olumlu bir sonuç verdiğini de gösteriyor.

Globelink Ünimar’a Great Place to Work Sertifikası!

Kurum kültürü artırmaya ve çalışan deneyimini geliştirmeye olan inancımızla 2022 yılında çok daha fazla çalışarak önümüzdeki yıllarda sertifikamızı korumaya ve diğer kategorilerde olmayı hedefliyoruz. Destekleri için İcra Kurulumuza, özverili çalışmaları için İnsan Kaynakları departmanımıza, bu sertifikayı almamıza destek olan tüm Globelink Ünimar çalışanlarına teşekkür ederiz.” dedi.

Sertifika programı özelinde görüşlerini paylaşan Globelink Ünimar Satış ve Pazarlamadan Sorumlu İcra Kurulu Komite Üyesi Koray Çıtak, “Lojistik sektörü olarak dinamik ve değişimlere hızlı ayak uydurması gereken bir sektörüz. Globelink Ünimar olarak bizler iş süreçlerimizdeki dinamizmi 2022 yılında İnsan Kaynakları stratejileri bağlamında da geliştirmeye odaklandık. İnsan Kaynakları departmanımızın öncülüğünde başlayan yeni projelerimizi hızlı bir şekilde hayata geçirdik. Gerçekleşen her projenin sonucunda dönüşümleri inceledik, kurum kültürüne olan etkilerini değerlendirdik. Tüm bu çalışmaların sonucunda 2022 yılında büyük gururla taşıyacağımız bir sertifika kazandık. Great Place to Work sertifikasının küresel anlamı Globelink Ünimar gibi global ortaklı bir markaya çok daha büyük bir değer veriyor. Aldığımız bu sertifikanın Globelink Ünimar’a ve tüm lojistik sektörüne değer katmasını diliyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77