• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Grimaldi Grubu Yeni Terminal İçin Barselona Limanı’nda Temel Attı

Grimaldi Grubu Yeni Terminal İçin Barselona Limanı’nda Temel Attı
Grimaldi Grubu, Barselona Limanı’nda hizmete açacağı yeni terminalin temelini attı.

Grimaldi Grubu, Barselona Limanı’nda hizmete açacağı yeni terminalin temelini attı. Yaklaşık 20 milyon Avro değerindeki bu yatırım ile Grimaldi, Barselona’yı Batı Akdeniz’in kısa mesafe deniz taşımaları için merkez üssü yapacak.

Grimaldi Grubu Barselona Limanı’nda yapılacak yeni terminalin işletme hakkını 15 yıl süre ile elinde bulunduracak, gerekli görüldüğü takdirde de özel bir ayrıcalık ile bu süre 7 yıl daha uzatılacak.

Muelle Costa’nın Barselona Limanı’nda yapılan temel atma törenine; Seremoniye Bölge Direktörü ve Catalunya Sürdürebilirlik Generali Santi Vila, Grimaldi Grup Kurumsal Ticari Kamyon ve Treyler Direktörü Guido Grimaldi’nin yanı sıra Grimaldi Logistica Espana’nın İdari Direktörü Mario Massarotti gibi birçok yetkili kişi katıldı.

Guido Grimaldi yatırım ile ilgili olarak yaptığı açıklamada; bu yatırımın Grimaldi olarak müşterilerin ihtiyacına göre yüksek kaliteli hizmet sunma amacını gösterdiğini belirterek, deniz yollu ulaşım ağını genişletmek, Barselona’yı yük ve yolcu olanakları açısından stratejik bir nokta haline getirmeyi hedeflediklerini söyledi. 

Grimaldi, toplam 63 bin metrekare alanda yük ve yolcu ihtiyaçlarını karşılamak için gerekli tüm donanıma sahip bir alan oluşturacak. Özellikle arabalar, kamyonet, kamyonlar ve diğer tekerlekli ekipmanlar için depolama tesisi yapacak olan Grimaldi, toplam alanı 3 bin750 metrekare olan üç katlı binayı ofis, alışveriş mağazaları, restoran ve konferans salonu için ayıracak. Terminalde, bin 800 yolcu aynı anda ağırlanacak. 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77