• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

HHI 3DEXPERIENCE Platformunu Uygulamaya Başlıyor

HHI 3DEXPERIENCE Platformunu Uygulamaya Başlıyor
Hyundai Heavy Industries (HHI), açık deniz yapılarının tasarımı ve mühendisliği için denizcilik ve açık deniz endüstri çözümü deneyimlerini seçiyor.

Dünyanın en büyük yazılım şirketlerinden Dassault Systèmes'in farklı sektörlerdeki başarı öyküleri hızla artıyor. Hyundai Heavy Industries Denizcilik ve Mühendislik bölümü, Dassault Systèmes'in 3DEXPERIENCE platformu ile denizcilik ve açık deniz endüstrisi çözüm deneyimlerini kullanmaya başladı.

Büyük çaptaki açık deniz geliştirme projelerinin karmaşık olması nedeniyle tümleşik ve birlikte çalışmaya uygun bir tasarım, mühendislik ve proje yönetimi çözümünün gerektiğini gören HHI, Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformuna başvurdu. 3DEXPERIENCE strateji ve teknolojisi, HHI'ya, açık deniz tesislerini yalnızca daha iyi bir kaliteyle değil, aynı zamanda sektörün en yüksek kalite ve performansıyla üretme imkanı tanıyor.

Dassault Systèmes Başkan Yardımcısı Monica Menghini, “HHI, zaman ve bütçe planına uygun olarak karmaşık projelerin tasarlanmasında ve planlanmasında Dassault Systèmes’in kapsamlı ve tümleşik endüstri çözümü deneyiminden faydalanacak” dedi.

Dassault Systèmes’in 3DEXPERIENCE platformu, HHI'ya, ‘On Time To Sea’ ve ‘Designed For Sea’ endüstri çözümü deneyimlerini içeren açık deniz alanında uzmanlaşmış çözümler sağlıyor. ‘On Time To Sea’, şirketlere, iyileştirilmiş pazara sürme süresi ve bütçe dağılımı ile karmaşık açık deniz yapılarının geliştirilmesini planlamalarına ve yönetmelerine olanak tanıyan tümleşik program yönetimi sunuyor.


3 Haziran 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77