• BIST 8978.78
  • Altın 2299.339
  • Dolar 32.3241
  • Euro 35.0678
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 18 °C

İstanbullines Kurban Bayramı’na Hazır

İstanbullines Kurban Bayramı’na Hazır
İstanbullines, Kurban Bayramı’nda Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattını kullanacak yolcuları için feribot ringini arttırıyor.

Hızlı, ekonomik, konforlu ve güvenli geçişleriyle bilinen İstanbullines, bu bayramda da misafirlerini kuyruk çilesinden kurtararak 7/24 seferlerine devam edecek.

Denizyolu taşımacılığının müşteri odaklı ve yenilikçi markası ‘İstanbullines’; Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında, Kurban Bayramı’nı çile olmaktan kurtaracak çözümleriyle misafirlerine hızlı, konforlu ve güvenli bir seyahat sağlayacak. Denizyolu taşımacılığında 9 yıllık tecrübesiyle Eskihisar-Tavşanlı (Yalova) hattında 2 yıldır faaliyet gösteren ‘İstanbullines’ Kurban Bayramı öncesi yaşanabilecek yoğunluklara önlem olarak, ‘Liman yoğunluklu ring’ yöntemi uygulayarak bekleme süresini minimuma indirerek, 7/24 seferlerine devam edecek. Yaz aylarında, Eskihisar liman alanındaki araç park sahasını yenileyen İstanbullines, feribotlarını bayram boyunca 24 saat çalıştırarak Eskihisar Topçular hattının alternatif markası olmayı sürdürecek.

İstanbullines, tatil nedeniyle yolda olacak misafirlerine, 22 Eylül Salı gününden başlayarak gişelerinde ‘Türkiye yol haritası’ armağan edecek. Ayrıca bayram boyunca tüm misafirlere yolculukları daha keyifli hale getirmek amacıyla araç kokusu da hediye edilecek. Bunların yanında misafirlere gişeler ve kafeteryada bayram şekeri de ikram edilecek.

İstanbullines’ın, konforlu ve hızlı gemileri sayesinde Eskihisar-Topçular hattında alışılagelmiş 45 dakika süren uzun geçişler artık sadece 25 dakika sürüyor. Böylece İstanbullines; körfezi karadan dolaşmadan feribotla geçmek isteyen tüm misafirler için kuyruk bekletmeyen, hızlı konforlu ve ekonomik bir seyahat seçeneği sunuluyor. Hala otomobil için en uygun fiyatı, gidiş dönüş 100 TL ve kredi kartı ödeme seçeneğiyle sadece İstanbullines uyguluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77