• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Kadir Demir Türkiye-İngiltere Hattındaki Taşımalarını Sürdürüyor

Kadir Demir Türkiye-İngiltere Hattındaki Taşımalarını Sürdürüyor
Ağırlıklı olarak İngiltere ve Batı Avrupa ülkelerine yönelik taşıma yapan Kadir Demir Ltd., kurulduğu 2001 yılından bu yana hizmetlerini kesintisiz olarak sürdürüyor.

İzmir’de bulunan 20 bin metrekarelik açık ve kapalı tesislerinde hizmet veren Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık, özellikle İngiltere parsiyel taşımalarda günlük çıkışları ve zamanında teslimatlarıyla öne çıkıyor. 80 adet mega tenteli araca sahip olan firma, Ege Bölgesi’nde kendi alanında iddialı nakliye firmalarında biri olarak gösteriliyor.

Firmanın kurucusu ve yöneticisi Kadir Demir, “2001 yılında İzmir’de kurduğumuz firmanın geçen süre içerisinde yaşadığı büyük gelişim uzman kadrosuna profesyonel hizmet anlayışına müşteri memnuniyetine verilen önem ve hizmet kalitesini sürekli yükseltme çabalarına bağlanmaktadır” dedi.  


Firmanın, İngiltere-Dover Limanı’nda kendi ofisi ve yerleşik personeli bulunduğunu söyleyen Demir, “Araçlarımız yoldayken, evraklarını önceden hazırlayarak hem ihracat hem ithalat taşımalarımızda vakit kayıplarının önüne geçiyoruz. İngiltere hattının nakliyecilerine komple araç tedariği de sağlıyoruz. Parsiyel taşımalarda her ölçüde yükleri zamanında gideceği yere teslim ediyoruz” şeklinde konuştu.


Taşımacılık alanında kullanılan teknolojik süreci yakından takip ettiklerini söyleyen Kadir Demir, “Taşımacılıkta kolaylık sağlayan teknolojilerden biri de araç takip sistemleri. Teknolojinin diğer olanaklarının yanı sıra bu sistemi de kullanarak araçlarımızı 24 saat kesintisiz olarak kontrol ediyoruz. Bu sayede, müşterilerimize güvenilir bir hizmet sunuyoruz” dedi.  


“İngiltere ve Batı Avrupa taşımalarında, ülkemiz ihracat ve ithalatçıları güvenilir bir partner olarak, bizi tercih ediyor” diyen Demir, şunları söyledi: “Kadir Demir Uluslararası Taşımacılık olarak, uluslararası kara nakliyesinin dışında başta Fransa-İngiltere-İrlanda ve tüm İskandinav hatları olmak üzere güçlü bir acentelik ağı ile RO-RO acenteliği hizmeti de veriyoruz. Müşterilerimize, uzman kadromuzla 24 saat kesintisiz rezervasyon hizmeti sunuyoruz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77