• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Kardex Remstar ‘Otomasyonlu Sipariş Toplama Sistemi’ni Tanıttı

Kardex Remstar ‘Otomasyonlu Sipariş Toplama Sistemi’ni Tanıttı
Otomatik depolama ve geri alma sistemleri üreticisi Kardex Remstar, globalde yeni piyasaya çıkardığı Otomasyonlu Sipariş Toplama Sistemi’ni Türkiye’de de tanıtmaya başladı.

Otomatik depolama ve geri alma sistemleri üreticisi Kardex Remstar, globalde yeni piyasaya çıkardığı Otomasyonlu Sipariş Toplama Sistemi’ni Türkiye’de de tanıtmaya başladı.


Otomatik depolama ve geri alma sistemlerinin dünyadaki lider üreticisi Kardex Remstar, verimlilik anlamında büyük ilgi uyandıran inovatif bir ürünü daha globalde piyasaya sundu.

Dünya üzerinde adı ‘Low Complex Solutions’ olarak adlandırılan ve müşteri ihtiyacına göre dizayn edilen ‘Otomasyonlu Sipariş Toplama Sistemi’, klasik Kardex Remstar ünitelerinin geliştirilmiş versiyonları, hareketli konveyörler ve yazılımlardan oluşuyor. Operatör başına saatte 500 ve üstü sipariş satırı toplayabilen bu ürünün en önemli özelliklerinden biri de sistemden sipariş toplanırken, sisteme ürün besleme yapılabiliyor olması.

Piyasada bulunan AS/RS sistemlerine oranla çok daha dar bütçeler ile elde edilen ve çok daha küçük alanlarda çalışabilen bu sisteme, aynı zamanda ısı ve nem kontrolü de eklemek mümkün.

Kardex Remstar Türkiye Satış Direktörü Emre Yenal, lojistik firmalarının gelinen rekabet seviyesinden dolayı ancak verimlilikten para kazanabileceğini dile getirerek, bu tarz modellerin 3-4 yıl gibi kısa sürelerde yatırım geri dönüşü sağladığını ve bu sistemler sayesinde müşteri memnuniyeti ve devamlılığının baki kılınabileceğini söyledi.

Emre Yenal, içecek depoları, hızlı tüketim ürünleri (FMCG) dağıtım merkezleri ve perakende dağıtım merkezlerine ürünler karışık olmayan tam paletlerle gelir, ancak müşteriler stok maliyetine katlanmamak için daha küçük hacimlerde mal aldıklarını anımsatarak,  lojistik depolarda da bu kişisel siparişleri toplamak için sistem oluşturulmaya çalışıldığını ifade etti.

Özellikle ay sonlarında, bayram arifesi, yılbaşı, Anneler Günü gibi özel günlerde artan siparişleri yönetmenin zor olduğunu da kaydeden Yenal, yanlış toplanan ve gönderilen siparişler yüzünden lojistik firmalarının maddi kayıplar yaşadığını da dile getirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77