• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Kässbohrer Ticari Araçlar Konferansında Ürün Teknolojisini Tanıttı

Kässbohrer Ticari Araçlar Konferansında Ürün Teknolojisini Tanıttı
Kässbohrer, Alman Car Training Institute’un (CTI) Uluslararası Ticari Araçlar konferansında hafif şasi ürün teknolojisini sektöre tanıttı.

Kässbohrer, Alman Car Training Institute’un (CTI) Uluslararası Ticari Araçlar konferansında hafif şasi ürün teknolojisini sektöre tanıttı. Bu yıl Wiesbaden Almanya’da 9’uncusu düzenlenen konferansa Tırsan iştiraklerinden Kässbohrer Fahrzeuwerke GmbH iş geliştirmeden sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi İffet Türken Konuşmacı olarak katıldı.

Bu yıl dokuzuncusu yapılan konferansın ana konuları ticari ve ağır vasıta araçlarda ve treylerlerde CO2 emisyon azatlımı ve buna bağlı olarak çekici ile treylerin ağırlığının düşürülmesi ve aerodinamik kavramının yakıt tasarrufuna etkisi oldu. Sektörün çekici ve treyler konularında önde gelen kuruluşlarının katıldığı konferansta uluslararası treyler sektöründe önemli bir rolü olan Kässbohrer’in geliştirdiği hafif şasi ve teknoloji büyük ilgi gördü.


Ticari araçlarda trendler üzerine sektörün diğer öncü kuruluşlarının da sunumlarını yaptığı konferansta konuşan İffet Türken, Kässbohrer’in, treyler sektöründe en geniş ürün gamına sahip üretici olduğunu söyleyerek, “Ar-Ge çalışmalarımız sayesinde her geçen gün teknolojimizi daha da geliştiriyoruz. Değişen müşteri ihtiyaçları ve çevresel koşulların gerektirdikleri bizim ürünlerimizin de değişmesini ve gelişmesini sağlıyor. Ar-Ge çalışmalarımız sırasında elde ettiğimiz başarılara bu sene bir yenisini daha ekledik. Çok farklı taşımacılık ihtiyaçları için kullanılmakta olan ürünlerimizin ağırlığını daha da düşürerek yakıt tasarrufunun artmasını sağladık. Bu teknolojimizi ve yeniliğimizi uyguladığımız ürünlerimizden bazıları platform semi-treyler, çimento taşıyıcı semi-treyler, akaryakıt tanker semi-treylerdir” dedi.

Sektörün önde gelen firmalarının yaptığı diğer sunumlar ve bilgi paylaşımlarının da gerçekleştiği konferans, sektörün yeni teknolojilere ve araştırma ve geliştirme çalışmalarına verdiği önemin vurgulandığı mesajlar ile tamamlandı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77