• BIST 8886.87
  • Altın 2239.383
  • Dolar 32.3397
  • Euro 35.1137
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 12 °C

Kompakt Hafif Ticari Araç Segmentinin Yeni Oyuncusu “Toyota Proace City” Sahneye Çıkıyor

Kompakt Hafif Ticari Araç Segmentinin Yeni Oyuncusu “Toyota Proace City” Sahneye Çıkıyor
Kompakt hafif ticari segmentinin yeni oyuncusu Proace City, İngiltere’de gerçekleştirilecek 2019 Ticari Araçlar Fuarı’nda dünya lansmanı ile ilk kez gösterilecek.

Tamamen Yeni Proace City, Toyota'nın hafif ticari araç ürün gamının çeşitliliğini artıracak ve sunduğu geniş yaşam alanı, çekiciliği ile kompakt hafif ticari sınıfının en iddialı modellerinden biri olacak. Proace ve Hilux ile birlikte Toyota’nın hafif ticari pazarındaki gücünü artıracak olan Proace City’nin Avrupa’daki satışı ise 2020’nin başında başlayacak.

Proace City, farklı yükleme ve koltuk konfigürasyonlarıyla birlikte farklı motor seçenekleriyle de her türlü iş ihtiyacını karşılayabiliyor. Proace City 4.4 metre ve 4.7 metre olmak üzere iki farklı uzunlukta sunuluyor. Yolcu taşıyabilen versiyonlar 5 veya 7 koltuklu olarak tercih edilebiliyor. Proace City’nin üstün yükleme kapasitesi ise kısa modelde 3.3 metreküp ve uzun versiyonda Akıllı Kargo opsiyonuyla 4.3 metreküp olarak öne çıkıyor.

Proace City’nin motor seçenekleri arasında 75-130 HP güçlere sahip benzinli ve dizel motorlar yer alırken, 5-6 ileri manuel veya 8 ileri otomatik şanzıman seçenekleri sunuluyor.


Kompakt, Pratik, Konforlu ve Çok Yönlü Tasarım

Kompakt Hafif Ticari Araç Segmentinin Yeni Oyuncusu “Toyota Proace City” Sahneye Çıkıyor

Proace City camlı van versiyonu, hafif ticari araçta daha konforlu bir sürüş sunuyor. Kısa ve uzun versiyonda üçüncü sıra koltuk da tercih edilebiliyor. Kaydırma özelliği sayesinde yetişkinler de burada rahatlıkla seyahat edebiliyor. Üç ayrı ikinci sıra koltuk tercih edildiğinde, her bir koltukta Isofix çocuk koltuğu bağlantıları bulunuyor ve bu da kompakt hafif ticari sınıfında sunulan eşsiz özelliklerden biri olarak öne çıkıyor. Çok yönlü tasarımı sayesinde ön yolcu koltukları dahil tüm koltuklar katlanarak maksimum taşıma kapasitesi sağlanıyor.

Proace City panel van versiyonu ise çok yönlü kullanımı, performansı ve verimliliğiyle geniş bir müşteri kitlesine hitap edecek. Bununla birlikte Akıllı Kargo opsiyonu sayesinde, yolcu koltuğunun katlanması ve altındaki kapağın açılmasıyla ekstra taşıma alanı sağlıyor. Ortadaki yolcu koltuğu ise döndürülerek kullanışlı bir masaya dönüştürülebiliyor.

Bununla birlikte Proace City, sekiz inçlik dokunmatik ekranında, MirrorLink, Apple CarPlay ve Android Auto gibi özelliklerle cep telefonuyla eşleşme imkanı sunuyor. Navigasyon ve online özelliklere buradan erişilirken, sesli komut gibi özellikler de kullanılabiliyor. Proace City aynı zamanda cama yansıtmalı gösterge ekranında, sürücüye hız limitleri, navigasyon gibi önemli detayları gösteriyor.

Toyota Proace City’de güvenlikten de ödün verilmedi. Proace City’nin hem camlı van hem de panel van versiyonlarında bir dizi artırılmış güvenlik özellikleri bulunuyor. Ön Çarpışma Önleyici Sistem, Trafik İşaretleri Tanıma Sistemi, Şerit Takip Asistanı, Adaptif Hız Sabitleme Sistemi ve sürücü yorgunluk uyarı sistemi gibi özellikler sunuluyor.

Kompakt Hafif Ticari Araç Segmentinin Yeni Oyuncusu “Toyota Proace City” Sahneye ÇıkıyorKompakt Hafif Ticari Araç Segmentinin Yeni Oyuncusu “Toyota Proace City” Sahneye Çıkıyor

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77