• BIST 9079.97
  • Altın 2324.391
  • Dolar 32.361
  • Euro 34.885
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 14 °C

logitrans 10 Yaşında

logitrans 10 Yaşında
Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı 10’uncu yılını tüm katılımcı ve ziyaretçileri ile büyük bir gururla kutlayacak.

Her geçen yıl daha da büyüyerek lojistik endüstrisinin Avrasya’daki buluşma merkezi olan Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı kapılarını bu yıl 10’uncu kez açıyor.  Arkas, Ceynak, Etis, Jungheinrich, Karınca, MCCL, Neptune Lines, Omsan, Pegasus, Samsun Lojistik, SGS TransitNet, Soft, Taha Kargo, THY, TransportOffice.NET, Ulukom, Ulusoy, Ulustrans, Xinerji, Yeşilyurt gibi firmalarının şimdiden yerini aldığı fuarda, tedarik zincirinin tüm halkalarının önde gelen markaları iddialarını sergileyecek.

“Türkiye’nin en önemli ihtisas fuarlarından birini organize etmenin haklı gururunu yaşıyoruz.” diyen Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekar şunları söyledi:

“10 yıl boyunca büyük, küçük demeden tüm katılımcıları ile büyüyen logitrans, yalnızca Türk lojistikçiler için değil, pek çok dünya devi için de öncelikli bir tanıtım ve pazarlama etkinliği haline geldi. Geçen yıl 22 ülkeden 220 Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekarkatılımcı ve 54 ülkeden 15 bini aşkın ziyaretçisi ile ziyaretçi rekorunun kırılması logitrans’ın Türkiye sınırlarının ötesinde bir fuar olduğunu tekrar kanıtladı.”

Daha şimdiden fuarın büyük katılımcıların yerlerini belirlediğini dile getiren Altınay Bekar, “ logitrans, bu yıl her konuda geride kalan yılların üzerine çıkarak 10. yılını tüm katılımcı ve ziyaretçileri ile büyük bir gururla kutlayacak.  Her bir katılımcısına ayrı ayrı değer veren ve değer katan logitrans, sektörün nabzının attığı çeşitli etkinliklere de her zamanki gibi ev sahipliği yapacak” dedi.
 

Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı

EKO MMI Fuarcılık Tic. Ltd. Şti tarafından bu yıl 10. kez düzenlenecek “Uluslararası logitrans Transport Lojistik Fuarı” 16-18 Kasım 2016 tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi 9. ve 10. salonlarda gerçekleştirilecek. Avrupa ile Yakın Doğu arasında mükemmel bir köprü oluşturan logitrans; lojistik, telematik ve taşımacılığın tüm değer zincirindeki geniş ürün ve hizmet yelpazesini içermektedir.

logitrans Transport Lojistik Fuarı kapılarını bu yıl 10’uncu kez açıyor

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77