• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Logitrans İle Fuar Çeşitliliği

Logitrans İle Fuar Çeşitliliği
LOGITRANS Transport Lojistik Fuarı her kesimden katılımcıları sayesinde sektörün çekim merkezi oldu. ‘Serbest bölgelerden, lojistik üslere uzanan bir katılımcı kitlemiz var’ diyen Logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekar, "Katıl

LOGITRANS Transport Lojistik Fuarı her kesimden katılımcıları sayesinde sektörün çekim merkezi oldu. ‘Serbest bölgelerden, lojistik üslere uzanan bir katılımcı kitlemiz var’ diyen Logitrans Transport Lojistik Fuarı Müdürü Altınay Bekar, fuar içeriği ve katılımcıları hakkında şöyle dedi:

“Katılımcı ilgisi ve çeşitliliği bizim beklentilerimize uygun seyrediyor. Taşımacılık ve lojistik alanında Türkiye’nin bölgesinde edindiği liderlik pozisyonuna uygun bir gelişim seyri görüyoruz. Butik diyebileceğimiz bir taşımacılık operatöründen, örneğini yalnızca bir-iki şirketin sergileyebildiği çok özellikli lojistik operasyonlara imza atan şirketlere kadar değişik bir katılımcı profiline eriştik. Karada, denizde ya da havada, kapalı ya da açık ortamlarda, yerin altında veya üstünde döşeli raylarda seyreden araçlar, bunları yönlendiren operatörler, dolduranlar, boşaltanlar, kaydedenler, kontrol edenler, depolayanlar, sayanlar, toplayanlar, çıkartanlar yani taşımacılık ve lojistiği dair kimin neyi varsa bunu sergileyecek. “

‘Logitrans yalnızca bir fuar değil, aynı zamanda bir beyin fırtınası,’ diyen Altınay Bekar, kasımda İstanbul’da gerçekleştirilecek olan fuar için yalnızca fuar demenin yetersiz olduğu görüşünde. Taşımacılık ve lojistik sektörünün tüm temsilcilerini, önemli markalarını, yabancı bağlantılarını göz alıcı şovlarla buluşturmakla kalmayıp bir bilgi üretim ve transfer yoğunluğu yaratacaklarını savunan Bekar, şunları söyledi:

“Logitrans ile eş zamanlı olarak düzenlenen uluslararası bir de konferansımız var. Logicity Uluslararası Tedarik Zinciri Zirvesi’nin konuşmacılarından her biri konusunda uzman kişiler. Üstelik henüz üzerinden geçilmemiş alanları ele alacaklar. Üstelik seçilmiş, kaydedilmiş dinleyici kitlesi sayesinde de interaktif bir ortamda, yeni yeni kavramlar üzerinde tartışılacak. Özellikle Türk lojistikçilerin yeni birikimlerinin sergilenmesi adına büyük bir buluşma gerçekleşecek.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77