• BIST 9118.67
  • Altın 2324.75
  • Dolar 32.3712
  • Euro 34.9966
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 21 °C

Lojistik Sektörünün Profesyonelleri İzmirli Öğrencilerle Buluşuyor

Lojistik Sektörünün Profesyonelleri İzmirli Öğrencilerle Buluşuyor
Pegasus Cargo ile Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü işbirliğinde 12-13 Ekim 2016 tarihlerinde Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı düzenleniyor.

Pegasus Hava Yolları’nın hava kargo operasyonlarını yöneten Pegasus Kargo birimi, altıncısını düzenlediği Uluslararası Taşımacılık ve Lojistik Konferansı’nı bu sefer İzmir’e taşıyor. Pegasus Kargo’nun Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Lojistik Yönetimi Bölümü işbirliğiyle düzenleyeceği konferans 12-13 Ekim 2016 tarihlerinde İzmir’de Dokuz Eylül Üniversitesi Kampüsü’nde gerçekleştirilecek. Konferansa sektörün farklı alanlarında faaliyet gösteren çok sayıda şirketin sözcüleri katılarak, sektördeki en yeni eğilimleri ve kişisel deneyimlerini lojistik eğitimi alan öğrencilerle paylaşacak.

Dokuz Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Tınaztepe Yerleşkesinde gerçekleştirilecek konferansa havacılık, hava kargo, lojistik ve diğer hizmet sağlayıcısı şirketlerin yöneticileri konuşmacı olarak katılacak. Sektör profesyonellerinin öğrencilerle bilgi ve deneyimlerini doğrudan paylaştıkları bu konferansın 6.’sını gerçekleştireceklerini belirten Pegasus Kargo Direktörü Aydın Alpa, “Bugüne kadar İstanbul’da farklı üniversitelerin işbirliğiyle yaptığımız konferansımızı ilk defa İzmir’de gerçekleştiriyoruz. Bu konferanslarımızda sektör profesyonellerinin gerçek iş tecrübelerini, geleceğin lojistik sektörü profesyonelleri olacak öğrencilerle buluşturma imkânımız oluyor. Sadece gençlerimizi iş dünyasına hazırlayabilmek için çok önemli paylaşımlar gerçekleştirmiyor, onlardan da yeni nesil iş bakış açıları hakkında önemli geri bildirimler alıyoruz. Şimdi önümüzde İzmir var. Turizmin ve hava taşımacılığın buluştuğu çok özel bir şehrimiz olan İzmir’in lojistikte de çok iyi bir potansiyeli var. Dokuz Eylül gibi Türkiye’nin önde gelen bir üniversitesiyle konferansı gerçekleştirmek de bizler için ayrı bir sevinç kaynağı olacak” dedi.

Faaliyetlerine 2005 yılında başlayan Pegasus Kargo bugün yurt içinde 33, yurt dışında 64 olmak üzere 38 ülkede toplam 97 noktada hizmet veriyor. Son 5 yılda taşıdığı kargo hacmini yüzde 100’den fazla artıran birim, 2015 sonu itibarıyla yüzde 17’lik bir büyüme ile taşıdığı kargo ağırlığını 11.716.948 kg’a ulaştırdı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77