• BIST 8734.15
  • Altın 2240.981
  • Dolar 32.3312
  • Euro 35.1208
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Lufthansa Heyworld, Türk E-Ticaret Firmalarını, Kargomkolay İle Taşıyacak!

Lufthansa Heyworld, Türk E-Ticaret Firmalarını, Kargomkolay İle Taşıyacak!
Türkiye uluslararası express kurye pazarında başarılı şekilde faaliyet gösteren lojistik firması KargomKolay, Dünyanın lider havayolu şirketlerinden Lufthansa’nın express kurye şirketi Lufthansa heyworld ile uzun soluklu bir işbirliği anlaşmasını imzaladı

Deutsche Lufthansa AG Avrupanın en büyük 2., Dünyanın ise en büyük 9. Havayolu şirketi. Lufthansa, uluslararası küçük paket taşımacılığında, sahip olduğu uçak filosu ve networkunun avantajını kullanarak Lufthansa heyworld markası ile Amerika ve Avrupa’da teslimatlar yapıyor. Firmanın 2021 yılı için hedef pazar olarak belirttiği Türkiye’de ise, faaliyetlerini arttırmak için yeni bir işbirliğine gitti. DRN Lojistik A.Ş. ile Lufthansa heyworld arasında imzalanan sözleşme ile markanın Türkiye’deki tek temsilcisi KargomKolay oldu.

Lufthansa, Türkiye'den Almanya ve Amerika'ya e-ihracat paketleri için kendi uçaklarını getirip, taşıma maliyetlerini düşürecek!

KargomKolay, Türkiye’nin en büyük online lojistik platformu. 2014 yılından itibaren faaliyet göstermeye başlayan firma, hergün binlerce müşteriye hizmet veriyor. 2020 yıında 160’ın üzerinde ülkede kapıya teslimat yapan firma, aynı zamanda Türkiye’nin en iyi müşteri hizmetlerinden birine sahip. Hergün 5000 civarında çağrı ile müşterilerine hizmet verirken, teknolojik altyapısı ile de benzersiz bir müşteri deneyimi sunuyor.

DRN Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder TürkerDRN Lojistik A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Önder Türker, imzalanan bu anlaşma ile ilgili olarak “Lufthansa, havayolu taşımacılığında tartışmasız dünyanın en iyi markalarından biri. Ellerindeki uçak filosu ve dağıtım networkleri ile Lufthansa heyworld özellikle Almanya ve Amerika’da e-ticaret dağıtımlarında çok ciddi işler yapıyor. KargomKolay markamız ile de biz, partnerlerimizin bu avantajlarını yerli e-ticaret firmalarına aktarıyor, hem taşıma maliyetlerini düşürüyor, hem de e-ihracata ciddi katkılar sağlıyoruz” şeklinde belirtti.

Yapılan açıklamada işbirliği içeriğinin şimdilik sadece Almanya ve Amerika teslimatları için geçerli olduğu belirtilirken, her iki şirketin de güçlerini birleştirerek sektörde dinamik, Heyworld GmbH Genel Müdürü Timo Schambermemnuniyet odaklı ve daha rekabetçi bir yapı oluşturmayı hedeflediği ifade edildi. Heyworld GmbH Genel Müdürü Timo Schamber ise, konu ile ilgili olarak şunları belirtti. “Türkiye pazarına hizmet vermek için KargomKolay ile yakın işbirliğimizi başlatmaktan mutluluk duyuyoruz. KargomKolay ile Lufthansa heyworld, hızlı ve kaliteli hizmet sağlamak üzerine Türkiye'de oldukça deneyimli ve köklü bir ortak kazandı. KargomKolay'ın yerelleştirilmiş müşteri hizmetinin gücünü, Lufthansa heyworld'ün hava taşımacılığı ve kapı teslim hizmetindeki mükemmellik ile birleştireceğiz.“

Verilen bilgiye göre işbirliği anlaşması kapsamında, özellikle Almanya ve Amerika’ya e-ihracat satışları yapan eticaret şirketleri için daha verimli ve rekabetçi bir tedarik süreç yönetimi sağlamaya yönelik faaliyetler söz konusu olacak. Böylelikle iki şirket, Türkiye’den yurtdışına küçük paket taşımacılığında pazar paylarını artırmak üzere ortak yatırım ve pazarlama faaliyetleri gerçekleştirecek.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77