• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 25 °C
  • Ankara 24 °C

M Freight Group Çalışanlarına Boğaz Manzaralı Eğlence

M Freight Group Çalışanlarına Boğaz Manzaralı Eğlence
M Freight Group, bünyesine yeni katılan Pozitif Taşımacılık çalışanları ile diğer çalışanların kaynaşmaları amacıyla düzenlediği yat gezisi ile çalışanlarına eğlenceli bir akşam yaşattı.

Megatrans, Makro Lojistik ve Major Gümrük olarak hava, kara ve denizyolu taşımacılığı yanında kombine taşımacılık, fuar lojistik hizmetleri, transit kargo ve gümrük hizmetlerini birarada sunan M Freight Group, grup bünyesine katılan Pozitif Taşımacılık ile hava taşımalarındaki iddialarını karada da sürdürüyor. Çalışanların bir şirketin liderliğinde önemli rol oynadığı felsefesiyle hareket eden M Freight Group, bünyesine yeni katılan Pozitif Taşımacılık çalışanları ile diğer çalışanların kaynaşmaları amacıyla 10 Eylül 2007 Pazartesi günü düzenlediği yat gezisi ile çalışanlarına eğlenceli bir akşam yaşattı. Gecenin ev sahipliğini M Freight Group Eş Başkanları Mehmet Baykut ve İbrahim Özgen ile Megatrans – M Freight Group Satış ve Pazarlama Koordinatörü Sonar Yavaş yaptı.


Baykut: “Kara ve denizde de zirveyi yakalayacağız”


Nazım Hikmet’in bir şiirinde işçiler için ‘Karada karınca, havada kuşlar, denizde balıklar kadar çoklar’ söylemini hatırlatan M Freight Group Eş Başkanı Mehmet Baykut, grup bünyesindeki tüm çalışanları çalışma arkadaşları olarak gördüğünü ve bu felsefenin kendilerini hava taşımacılığında zirveye oturttuğunu açıkladı.

M Freight Group’a yeni katılan Pozitif Lojistik ile kara taşımacılığında zirveyi yakalayacaklarına emin olduklarını söyleyen Baykut, zirveyi çok iyi bilen bir firma olduklarını bu nedenle de kara ve denizde de zirvenin kendilerine çok yakın olduğunu kaydetti. Baykut, aynı zamanda Ağustos ayında hava ihracatta birinci olan Megatrans’ın bu başarısında çalışanlarının özverili ve profesyonelce çalışmasının katkısının çok büyük olduğunu belirtti.   

Gruba yeni katılan Pozitif Taşımacılık ile Makro Lojistik ve Megatrans çalışanlarını kaynaştırmak adına böyle bir gece düzenlediklerini ifade eden M Freight Eş Başkanı İbrahim Özgen, Pozitif Taşımacılık’ın da verilen hizmetin bir halkası olduğunu ve bu halkanın zincirlerinin bundan sonrada birbirine daha çok bağlanacağını belirtti.


Özgen: “Kurtlar sofrasında yemden ziyade kurt olmayı öğrendik”

Çok büyük özveri ile çalıştıklarını söyleyen Özgen, “Kurtlar sofrasında yemden ziyade kurt olmayı öğrendik. Özellikle Türk sermayeli bir şirket olmak dezavantaj gibi görülüyor olsa da biz bunu lehimize çevirip sektörün tanınan, bilinen ve hizmetiyle kendini kanıtlamayı başaran firması olmayı başardık” dedi.

Grubun kuvvetli olduğu hava taşımacılığında en üst seviyeye geldiğini açıklayan Özgen, 2004 yılında birinci olduklarını, 2005 ve 2006 da çok fazla değişiklik olmadan ikinci ve üçüncü olduklarını kaydetti. 2007 yılının ilk altı ayında şuan ki verilere göre ikinci durumda olduklarını ifade eden Özgen, “Biz Türkiye’de çok iddialıyız. Yılın ikinci yarısında da, bundan sonraki yıllarda da başarılarımızın devam edeceğine inanıyoruz. Çünkü çalışanlarımızın gösterdiği çaba yabana atılamaz; böyle olduğu sürece iddiamız devam edecek. Biz hava taşımacılığında en üst noktayı görmüş ve zirvede oturan biri olarak bu konumu korumayı amaçlıyoruz” şeklinde açıklama yaptı.

Kara taşımacılığı ile ilgili yatırım planlarından bahseden Özgen, TIR filosunu artırıp hizmet noktalarını çeşitlendirmeyi düşündüklerini bildirdi. İngiltere ağırlıklı olmasına rağmen Benelüks, Fransa ve Almanya hatlarını geliştirip oralarda iddialı olmak istediklerini belirten Özgen, ilk etapta bu ülkelerde acenteler ile bulunmak istediklerini açıkladı.

Özgen, “İlk hedefimiz gücümüzü korumak ve daha da ileriye gitmek. Tecrübe, çalışkanlık, özveri hizmetimizin vazgeçilmez parçası olarak sunulmaya devam edecek” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77