• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Makro Lojistik Beş Yaşında

Makro Lojistik Beş Yaşında
M Freight Group şirketlerinden Makro Lojistik, 5. kuruluş yıldönümünü Bursa’daki müşterileriyle birlikte kutladı.

20 Ocak 2007 Cumartesi günü Bursa’nın eğlence mekanlarından Vici’de düzenlenen davete Bursa’nın otomotiv yan sanayii, tekstil gibi sektörlerinde faaliyet gösteren ihracat – ithalat şirketlerinin yetkilileri katıldı.

Davetin açılış konuşmasını M Freight Group Başkanı İbrahim Özgen yaptı. M Freight Group’un 1994 yılından bu yana dış ticaret, uluslararası taşımacılık, lojistik ve gümrükleme hizmeti veren bir şirketler grubu olduğunu belirten Özgen, 1994 yılında kurulan ve IATA, FIATA ve UTİKAD üyesi olan ana şirketleri Megatrans’ın özellikle hava nakliyesi konusunda uzmanlaştığını söyledi.

2001 yılında kurulan Makro Lojistik’in ise lojistik destekli her türlü taşıma şekliyle alternatif çözümler ürettiğini ifade eden Özgen, “Gümrük Müşavirleri Derneği üyesi olan Majör Gümrükleme ise 2002 yılında kurulmuş olup, Türkiye genelinde tüm gümrüklerde elektronik ortamda hizmet vermektedir. Şu sıralar karayolu taşımacılığı yapan Pozitif Taşımacılık da bünyemize katılmış tam entegrasyonu da çok kısa bir zamanda sonuçlanacaktır.” dedi.

Freight Group’un aslında müşterilerinin ne sadece bir nakliyecisi, ne sadece bir gümrükçüsü olduğuna dikkat çeken Özgen, şöyle devam etti: “Bizler kümülatif olarak müşterilerimiz ile birlikte oluşturduğumuz tedarik zincirinin birer halkalarıyız ve biz işte bu her bir halkanın, zincir oluşumunda ne kadar önemli olduğunun bilinci ile müşterilerimize vermiş olduğumuz hizmetin kalitesinden hiç ödün vermeden çalışıyoruz ve çalışmaya da devam edeceğiz.”

Havayolu sektöründeki son beş yılın sıralamasını aktaran Özgen, M Freight Group’un bu süreçte 2002’de 6’ncı, 2003’de 5’inci, 2004’de 1.’inci, 2005’de 4’üncü ve 2006’da 3’üncülük elde ettiğini önemle vurguladı.

Özgen, sözlerini şöyle tamamladı: “Biz bu dereceleri elde ederken kiminin tamamı, kiminin yarısından fazlası yabancı sermayeye dayalı ve yurtdışı destekli dünya devi firmalarla yarıştık. 2006’da eğer bu yabancı kökenli firmalar arasında birleşmeler, satın almalar olmasaydı eminimki yine sıralamanın en üst sırasında yer alabilirdik. Tamamı yerli sermayeye dayalı ve hiçbir yabancı destek olmadan bu başarılara imza atan grubumuz, önümüzdeki yıllarda da kalitesini yeni ürünlerle geliştirecek ve sizlerden aldığı güç ile bu performansını her zaman koruyacaktır.”


İbrahim Özgen sözlerini tamamladıktan sonra Makro Lojistik Genel Müdürü Oktay Baykut’u kürsüye davet ederek M Freight Group II. Başkanı Mehmet Baykut ile birlikte kendisine bir teşekkür plaketi takdim ettiler.

Makro Lojistik Genel Müdürü Oktay Baykut, plaketi aldıktan sonra konuşma yapmak üzere kürsüye geldi. Beş yıl gibi aslında pek de uzun olmayan bir süreçte, Makro Lojistik müşterilerinin duyduğu güven ve onlardan aldığı destek ile lojistik sektörünün önde gelen kuruluşları arasında yerlerini aldıklarını belirten Baykut, “Müşteri ve ürün odaklı hizmet anlayış ve sistemini başarı ile uygulayan Makro Lojistik, bu şekilde müşterilerimizin ve onların müşterilerinin her türlü isteklerini profesyonelce karşılamayı başarmıştır. Bölgemizin gereksinimlerini çok iyi etüd eden ve buna göre çözümler üreten Makro Lojistik, gerek yönetim kadememiz gerekse uygulamadaki çalışanlarımızın geçmişlerinde elde ettiği bilgi ve tecrübeler ile müşterilerimizin çözüm ortağı oldu.” dedi.

Üstlendikleri sorumlulukları çok iyi bildiklerini ifade eden Baykut, sözlerini şöyle tamamladı: “Bu sorumluluk çerçevesinde her zaman daha çok çalışmamız gerektiğini de biliyoruz. Ancak bu şekilde müşterilerimizin duyduğu güven ve verdikleri desteğin devamlı olacağını düşünüyoruz. Önce bu güven ve destek için, daha sonra da bu onurlu geceyi bizimle paylaştığkları için tüm müşterilerimize teşekkür ediyorum. Bununla birlikte bu başarıda emeği geçen tüm ekip arkadaşlarıma, Bursa yapılanmamızda yüzde 100 katkısı bulunan Zeki Sevingen ağabeyime huzurlarınızda tek tek teşekkür ediyor, saygılar sunuyorum.”

Makro Lojistik’in beşinci kuruluş yıldönümünü daveti konuşmaların ardından devam etti. Dans gösterileriyle renklenen gecenin ilerleyen saatlerinde yeni pop yıldızı Safiye sahne aldı. Şarkıcı, hareketli şarkılarıyla davetlileri coşturdu. Gece, dans gösterileriyle son buldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77