• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Mars Logistics Üniversite Öğrencilerine Destek Vermeye Devam Ediyor

Mars Logistics Üniversite Öğrencilerine Destek Vermeye Devam Ediyor
Mars Logistics, Lojistik Vaka Yarışması’nın yanında yıl içerisinde İTÜ Endüstri Mühendisliği Sempozyumu (EMÖS) ve ODTÜ Verimlilik Topluluğu’nun Yönetim ve Mühendislik Günleri’ne sponsorluk desteği verdi.

Mars Logistics, Lojistik Vaka Yarışması’nın yanında yıl içerisinde İTÜ Endüstri Mühendisliği Sempozyumu (EMÖS) ve ODTÜ Verimlilik Topluluğu’nun Yönetim ve Mühendislik Günleri’ne sponsorluk desteği verdi.


Lojistik sektörüne nitelikli insan kaynağı kazandırmak ve üniversiteli gençlere hem sektörü yakından tanıma imkanı sunmak hem de sektör adına bir farkındalık oluşturmak amacıyla LODER desteği ile Lojistik Vaka Yarışması düzenleyen Mars Logistics, üniversiteli gençlere destek olmayı sürdürüyor. Beykoz Lojistik Meslek Yüksekokulu’nun kurucusu ve ana destekleyicisi olan Mars Logistics, Boğaziçi Üniversitesi’ne de düzenli destek sağlıyor.

ODTÜ Verimlilik Topluluğu tarafından bu yıl 14’üncüsü düzenlenen Yönetim ve Mühendislik Günleri’nin bu yıl ki konusu ‘İnovasyon’du. Türkiye’nin en büyük öğrenci organizasyonlarından biri olan projeye her biri sektörünün öncüsü 21 şirket destek verdi. Mars Logistics’in destek verdiği projede innovasyon kavramı hem teorik açıdan incelendi hem de farklı sektörler üzerindeki uygulamaları üzerine konuşmalar gerçekleştirildi. Mars Logistics’in destek verdiği bir diğer proje olan ve öğrenciler tarafından Türkiye’nin en aktif iş ve kariyer kulübü seçilen İTÜ Endüstri Mühendisliği Kulübü’nün düzenlediği 21’inci İTÜ Endüstri Mühendisliği Öğrenci Sempozyumu 18-22 Şubat 2014 tarihleri arasında gerçekleşti. Üniversite öğrencilerini akademik çalışmalara özendirmek, hazırlayacakları proje ve bildirilerle kariyerlerine katkı sağlamak, öğrenciler ile iş dünyası arasında yeni köprüler kurarak ulusal çapta bilgi aktarımı ve paylaşımına olanak vermek amacında olan sempozyum, 55 farklı üniversitelerden bölüm kısıtlaması olmaksızın 600’ün üzerinde öğrenciyi iş dünyasının deneyim sahibi yöneticileri ile bir araya getirdi.

Çeşitli üniversitelerden öğrencilerin katıldığı sempozyumun açılış töreni 18 Şubat’ta Harbiye Askeri Müzesi'nde yapıldı. Gecede çeşitli kategorilerde 2013 yılının En Başarılıları, İTÜ EMÖS Başarı Ödülleri Töreni ile sahiplerini buldu. Önümüzdeki günlerde Boğaziçi Üniversitesini BÜYAK kulübünün Okul, Pusula ve Gelişim Günleri’ne sponsor olacak olan Mars Logistics üniversiteli öğrencileri Türkiye’nin geleceği olarak görmeye ve sonraki süreçlerde de destek olmayı sürdürmeyi hedefliyor.


24 Mart 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77