• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Maskargo Asyada’ki En İyi Kargo Taşıyıcısı Ödülü’nü Kazandı

Maskargo Asyada’ki En İyi Kargo Taşıyıcısı Ödülü’nü Kazandı
Maskargo; 2009 yılının Nisan ayında, Hong Kong’da yapılan 23’üncü Asian Freight and Supply Chain Awards 2009 (AFSCA) Ödülü’nü kazanarak taşımacılık zincirine yeni bir başarı daha ekledi.

Maskargo; 2009 yılının Nisan ayında, Hong Kong’da yapılan 23’üncü Asian Freight and Supply Chain Awards 2009 (AFSCA) Ödülü’nü kazanarak taşımacılık zincirine yeni bir başarı daha ekledi. Şirket; ulusal hava kargo taşımacılığı, “Best Air Cargo Carrier (Asia)”, “Best Air Cargo Terminal (Asia)” ve “Best Green Service Provider (Airline)” ödüllerini kazandı.

Ödülü, Maskargo yetkilileri eşliğinde Mali İşlerden Sorumlu Genel Müdür Jamaluddin İsmail aldı. Ödül takdimi sırasında konuşma yapan Jamaluddin İsmail, “Cathay Pacific Cargo ve Singapore Airlines Cargo gibi rakiplere karşı ödül kazanmak, büyük bir zevk ve Maskargo tarafından sağlanan dünya çapında bir handling başarısıdır. Farklı hizmet geliştirme projelerinin gerçekleştirilmesi, müşterilerimize yüksek kalitede bir servis sunmamıza yardımcı olmuş ve bu da başarımızın anahtarı olmuştur” dedi.


Başarı haberini alan Maskargo İdari Müdürü Shahari Sulaiman da Maskargo’nun geçtiğimiz yıl ekonomiyi vuran çeşitli zorluklara bakarak bu ödülü kazanmayı ummadıklarını ama gelen başarının onları gururlandırdığını belirtmiştir” dedi.

“Müşterilerimizin bize inancı ve desteği olmasaydı bu ödülü kazanamazdık. Bu başarı bize özellikle son zamanlardaki zorluklara rağmen moral verdi” diyen Shahari, şöyle devam etti: “1972 yılından beri Maskargo takımının bölgesel, yöresel ve uluslararası iş sahası kurmada çok çalıştıklarını söylemiştir. Gün geçtikçe sayısı çoğalan insan, kargolarının emin ellerde olduğuna inandıkları için mallarını ulaştırmada Maskargo’yu kullanıyor. Onlar, kargolarının güvenilir bir şekilde yerine ulaşacağına eminler, çünkü biz ‘işi yürütmeye devam et’ ilkesini taşıdığımızdan, söylediğimizi de yapmaktayız.”

Yemek ve ödül töreni Hong Kong’daki The InterContinental Hotel’de Asya’da bulunan 200 kargo ve lojistik üyesinin katılımıyla düzenlendi. Gece, Orient Oversea International Limited (OOIL) CEO’su, Mr CC Tung’a verilen The Lifetime Achievement Award’un sunumuyla tamamlandı.

Bunun yanı sıra, KTM Malaysia, “Canadian National Railway” ve “Far Eastern Transport Group” gibi rakiplerini yenerek “The Best Rail Operator”ödülünü almaya hak kazandı. Liman işletmeciliğinde, Northport Malaysia “Asia Container Terminal HKG” ve “Shanghai Container Terminals” yenerek Asya’daki “The Best Container Terminal” ödülünü kazandı. Aynı zamanda, Malaysian International Shipping Corporation Berhad (MISC) “The Best Shipping Line (Intra Asia)” ödülüyle eve döndü. Penang International Airport “The Best Emerging Airport (Asia)” ödülünü ve Kuala Lumpur International Airport da “The Best Green Service Provider (Airport) ödülünü kazandılar.

Kazananların seçimi, şirketlerin üye olduğu “Cargonews” okuyucuları tarafından yapıldı. Kategori adaylarını belirlemek için, hizmeti kullananların doğrudan deneyimlerini gözönünde tutuldu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77