• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Messe München GmbH Ve Eko Fuarcılık İstanbul’da Niyet Mektubu İmzaladı

Messe München GmbH Ve Eko Fuarcılık İstanbul’da Niyet Mektubu İmzaladı
MESSE München ve Eko Fuarcılık temsilcileri, 23 Mart 2010 tarihinde Türkiye’de transport ve lojistik ile ilgili ortak bir ticaret fuarı düzenlemek için İstanbul’da bir niyet mektubu imzaladı.

Messe München İdari Direktörü Eugen Egetenmeir, konuyla ilgili olarak şu açıklamalarda bulundu: “Messe München GmbH; kara, demir, deniz ve havayolu ile yük taşımacılığına yönelik dünyanın en büyük ihtisas fuarı olan transport logistic’i düzenlemektedir. Transport Logistic’in Çin’e başarılı açılımından sonra, Türkiye ve komşu ülkeleri, Avrasya bölgesindeki diğer önemli ülkeleri temsil etmektedir. Eko Fuarcılık ekibi, Türkiye’de lojistik ile ilgili en önemli ihtisas fuarı olan Logitrans’ı düzenlemektedir ve kendilerini ortak olarak aldığımız için şanslıyız.”

İstanbul’daki ilk ortak fuarın 2011 sonbaharında yapılması planlanıyor. Organizatörler, fuarın Türkiye ve komşu ülkelerinde transport ve lojistik sanayileri için bir merkez olarak hizmet vermesini umuyor.

Eko Fuarcılık Genel Direktörü İlker Altun ise imzalanan niyet mektubu ile ilgili olarak, “Eko Fuarcılık, Türkiye’de lojistik ile ilgili oturmuş bir ihtisas fuarı olan Logitrans’ı düzenlemektedir. Şu ana kadar yerel odaklı olan ihtisas fuarımızı uluslararası katılımcı ve ziyaretçiler için daha ilgi çekici kılmak için, Messe München ile işbirliği yapmanın, bir ortak girişim projesi için önemli bir temel oluşturacağını hissediyoruz” dedi.

13. Uluslararası Lojistik, Telematik ve Transport Fuarı, 10-13 Mayıs 2011 tarihleri arasında Yeni Münih Fuar Merkezi’nde gerçekleşecek. Transport Logistic malların kara, demir, deniz ve havayolu ile taşınmasında çok boyutlu endüstri ile ilgili dünyanın en büyük fuarı. Fuarın portföyü, lojistik ve yük taşımacılığı, telematik ve şirket içi taşıma ve malzeme akışını içeriyor. 2011 yılında, beşinci kez gerçekleşen ve global hava kargo fuar ve konferansı Air Cargo Europe, Transport Logistic’e entegre edilmiş. 5. Air Cargo Europe’un kapsamlı konferans programı ve ticari konferansı, uluslararası taşımacılık ve lojistik endüstrisindeki yeni pazarlar, trendler ve yenilikler konusunda uzman bir bakış açısı sağlamakta. Transport Logistic 2009’da 55 ülkeden bin 764 katılımcı ve 48 bin ziyaretçi yer almış. Fuar istatistikleri, fuar istatistiklerinin gönüllü olarak kontrolünü gerçekleştiren bir kurum olan Gesellschaft zur Freiwilligen Kontrolle von Messe- und Ausstellungszahlen (FKM) adına bağımsız olarak denetlenmiş.

Messe München International (MMI), dünyanın önde gelen ihtisas fuar şirketlerinden biri. Yatırım ve tüketici malları ile başlıca ileri teknoloji endüstrileri ile ilgili 40’a yakın fuar organize etmekte. Her yıl 100’ü aşkın ülkeden 30 bin’in üzerinde katılımcı ve 200’den fazla ülkeden iki milyonu aşkın ziyaretçi Münih’deki etkinlikte yer almakta. Ayrıca; MMI Asya, Rusya, Orta Doğu ve Güney Amerika’da ihtisas fuarları düzenlemekte. Avrupa ve Asya’daki altı yan kuruluşu ve 90’dan fazla ülkede aktif olarak hizmet veren 64 yabancı temciliği aracılığıyla, MMI dünya çapında bir iş ağına sahip.

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77