• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Nivea Chep Paletlerini Tercih Etti

Nivea Chep Paletlerini Tercih Etti
Tüketim ürünleri, taze gıda, içecek ve otomotiv gibi sektörlerde dünyanın en büyük şirketlerine palet havuzlama çözümleri sunan Chep, Nıvea başta olmak üzere birçok cilt bakım markasının üreticisi olan kozmetik şirketi Beiersdorf SA'yla yılda 50 bin palet

Tüketim ürünleri, taze gıda, içecek ve otomotiv gibi sektörlerde dünyanın en büyük şirketlerine palet havuzlama çözümleri sunan Chep, Nıvea başta olmak üzere birçok cilt bakım markasının üreticisi olan kozmetik şirketi Beiersdorf SA'yla yılda 50 bin palet üzerinden bir sözleşme imzaladı.


Almanya merkezli Beiersdorf SA, bundan böyle İberya bölgesindeki tedarik sürecinde takaslı beyaz ahşap paletler yerine, Chep yönetimindeki doğa dostu mavi paletleri kullanacak.

Sürdürülebilirlik ilkesinin kurumsal boyutta ele alındığını söyleyen Beiersdorf SA Lojistik ve Katma Değerli Hizmetler Müdürü Arantxa Garcia, “Chep, müşterilerini düşük tedarik zinciri maliyetleriyle tanıştırırken, aynı zamanda müşterilerine üstün palet kalitesi ve Portfolio Plus hesap yönetimi sistemi sayesinde daha iyi hizmet sağlıyor. Chep’le çalışarak bu avantajlardan faydalanmanın yanında operasyonumuzun çevre üzerindeki etkilerini de en düşük seviyeye indirmeyi amaçlıyoruz” dedi.

Chep Batı Avrupa Başkan Yardımcısı ve İberya Genel Müdürü Laura Nador, Chep ve Beiersdorf SA’dan tedarik zinciri uzmanları şirketlerin ihtiyaç ve imkanlarını göz önünde bulundurarak bu projeyi hazırladıklarını belitti.

Nador, “Beiersdorf SA doğa dostu mavi CHEP paletlerinin maliyet avantajı, daha yüksek müşteri memnuniyeti ve beyaz ahşap takas sistemine göre çevre üzerinde daha az etki bırakması nedeniyle CHEP sistemine geçiş yapma kararı aldı. Bu sözleşme, CHEP’in çevresel açıdan sürdürülebilir hizmet anlayışını Beiersdorf SA’ya aktaracak ve Beiersdorf SA’nın işletme riskini ve ürün hasarını en düşük seviyede tutmasını sağlayarak tedarik zinciri verimliliğini artıracak” açıklamasını yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77