• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

OGLI e-Solutions Platform Müşteri Portföyünü Genişletiyor

OGLI e-Solutions Platform Müşteri Portföyünü Genişletiyor
Alman e-ticaret ve perakende devi Otto Group’un e-ticaret lojistiğine odaklanan markası OGLI e-Solutions Platform, limango.com.tr, renklizebra.com ve gsstore.org’dan sonra camper.com ve Lokum.com’u da müşterileri arasına kattı.

Alman e-ticaret ve perakende devi Otto Group’un e-ticaret lojistiğine odaklanan markası OGLI e-Solutions Platform, limango.com.tr, renklizebra.com ve gsstore.org’dan sonra camper.com ve Lokum.com’u da müşterileri arasına kattı.


Alman e-ticaret ve perakende devi Otto Group’un Türkiye’de lojistik alanındaki ilk yatırımı olan OGLI, e-ticaret firmalarına ve online kanalda satış yapmak isteyen geleneksel perakende firmalarına satış sonrası operasyonlarında destek veriyor.  2012 Temmuz ayında faaliyete başlayan OGLI, günlük 25 bin sipariş hazırlama kapasitesi, 8 bin 500 m² depolama alanı ile Tuzla’da hizmet veriyor. 

Özel alışveriş sitesi limango.com.tr’ye; bebek ve çocuk tasarım mobilya ve tekstil ürünleri satan Renkli Zebra’nın online satış kanalı renklizebra.com’a; Galatasaray’ın lisanslı ürünlerini sattığı GSStore.org’a, açıldıktan kısa bir süre sonra hizmet vermeye başlayan OGLI, dünyaca ünlü ayakkabı markası Camper ve yemeksepeti’nin yeni projesi Lokum.com’u da müşterileri arasına kattı.

Camper, online stoğunun yönetimi ve siparişlerin hazırlanması için OGLI’den destek alıyor.  OGLI’ye gelen ürünler depolanmadan önce görsel ve kalite kontrol süreçlerinden geçiyor. Camper’ın online sitesinden satış sonrası siparişler hazırlanarak müşterilere ulaştırılıyor.

Yemeksepeti'nin yeni projesi Lokum.com da ürünlerinin sipariş yönetimi ve hazırlanması için OGLI ile anlaştı.

Lokum.com'un Türkiye'nin dört bir yanındaki tedarikçilerden gelen yöresel lezzetleri, OGLI e-Solutions Platform'da SKT (son kullanma tarihi) ve kalite kontrolden geçirildikten sonra siparişe hazırlanma sürecine kadar uygun depolama koşullarında saklanıyor.

OGLI’yi, müşteri siparişi sonrası sunulan operasyonel hizmetleri eksiksiz yerine getiren, katma değer sağlayan ve olası sorunlara karşı hızlı çözüm üreten bir sipariş fabrikası olarak tanımlayan Umur Özkal, “Türkiye’de e-ticaret son yıllarda ciddi bir ivme kazandı. Sadece tedarik ve satış değil, satış sonrası ürünlerin sorunsuz, doğru ve zamanında gidiyor olması da e-ticaretin en önemli parçası. Farklı bir uzmanlık isteyen bu konunun, bu alanda uzman, sektörün dinamiğini bilen OGLI gibi firmalar tarafından yapılması gerekmektedir. OGLI e-Solutions Platform ürettiği çözüm ve hizmetlerle e-ticaret şirketlerine oldukça önemli konularda fayda sağlayarak sektördeki önemli bir açığı da kapatıyor” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77