• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 10 °C

Omsan Depo ve Antrepo Hizmetleri İle Çözüm Ortağı Olmaya Devam Devam Ediyor

Omsan Depo ve Antrepo Hizmetleri İle Çözüm Ortağı Olmaya Devam Devam Ediyor
Omsan Logistics Depolama ve elleçleme konusunda özel hizmetler Sunmaya Devam Ediyor.

45 yıla yakın tecrübesi ve entegre hizmetleriyle sektörün birçok alanındaki öncü konumunu sürdüren Omsan Logistics,  depolama faaliyetleri kapsamında müşteri ihtiyaçlarını doğru ve hızlı analiz ederek, iş süreçlerine özel operasyonel gereksinimlerini belirleyip, yenilikçi teknolojilerle ve konusunda uzmanlaşmış ekiple çözüm sunmayı öncelikleri arasında görüyor.

Firma, hizmet verdikleri firmaların ürün çeşitliliğine bağlı olarak, uygun depolama alanları oluşturup, yüksek analiz güçlerini de kullanarak, konvansiyonel raf sistemleri, dar koridorlu raf sistemleri, drive-in raf sistemleri, mezanin raf sistemleri ve otomasyon çözümlü depolama alanları tasarlayıp gerek serbest depolarında gerekse gümrüklü sahalarında kullanıma hazır hale getiriyor.

Şirketin E-Lojistik, Depolama ve Dağıtım Direktörü Canan Payla, Omsan Logistics’in mevcut depoları ve depo içi sistemlerinde kullandıkları teknolojilerini KargoHaber’ anlattı.

Canan Payla, farklı sektörlere yönelik geliştirdikleri nitelikli depo altyapıları ile ürün muhafazasını üst seviyede tutarak, gerekli her türlü yasal ve müşteri standardını sağlayan depolarda hizmet sunduklarının altını çizdi.

Omsan Logistics olarak, İstanbul, İzmir, Ankara ve Bursa illerinde toplam 11 depo ile hizmet verdiklerini belirten Payla, “Depolarımızın toplam yüz ölçümü 160 bin metrekare, ancak bu yıl açmayı planladığımız yeni depolar ile bu rakamı 250 bin metrekareye çıkarmayı hedefliyoruz. Gümrüklü saha hizmeti ile beraber depo operasyonlarında sipariş hazırlama, depolama, katma değerli hizmetler gibi ihtiyaca yönelik tüm hizmetleri sunuyoruz” dedi.

Omsan Depo v e Antrepo Hizmetleri İle Çözüm Ortağı Olmaya Devam Devam Ediyor

Odaklandıkları sektörler ve müşteri portföyleri içerisinde demir-çelik, otomotiv ve yedek parça, tekstil-perakende, telekomünikasyon, kimya sektörlerinin bulunduğunu vurgulayan Payla, “Müşterilerimize uçtan uca hizmet verirken yurt dışından ürünlerini alıp; nakliye, antrepo, depo ve dağıtım hizmetleri ile beraber entegre, uçtan uca çözümler sunuyoruz. Omsan Logistics olarak müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve sektörlerine özel çözümler geliştirip, otomasyon teknolojilerinden faydalanıyoruz. Farklı sektörlere yönelik geliştirdiğimiz nitelikli depo altyapılarımız ile ürün muhafazasını üst seviyede tutarak, gerekli her türlü yasal ve müşteri standardını sağlayan depolarda hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Operasyonlarında her zaman en yüksek şeffaflığı ve verimliliği sağlamak adına; müşterileri ile entegrasyon içinde, onlara özel çözümler ürettiklerini belirten Payla sözlerine şöyle devam etti: “Dijital altyapımızla koliden palete kadar her hacimde ürünün takibini, barkod ve el terminali ile teslimat bilgilerinin anlık olarak paylaşılmasını sağlarken picker, reachtruck, forklift, turret truck gibi operasyonda ihtiyaç duyulan tüm ekipmanlardan faydalanıyoruz. Böylece müşterilerimize özel otomasyon teknolojilerini devreye alarak uçtan uca sürdürülebilir çözümler sunuyoruz.

Tüm sektörlerde ve iş kollarında olduğu gibi depolamada da dijitalleşme ve robotik çalışmalarının artacağını, otomasyon sistemleri ile daha verimli operasyon süreçlerinin ortaya çıkacağını öngörüyoruz.”

Canan Payla, “Özellikle kira ve tesis maliyetlerinde metrekare fiyatları yükseldiği için mevcut alanları daha verimli kullanabilmek adına otomasyon teknolojileri / karanlık depo / miniload sistemlerinin giderek daha da yaygınlaşacağını düşünüyoruz. Bu şekilde hacim kullanımı da daha verimli hale gelecek. Süreçleri olabildiğince otomatize etmek hem verimliliği hem de sürdürülebilirliği artıracak. Buna paralel olarak hizmet alan firmalar da daha uzun vadeli projelerde lojistik firmaları ile iş ortaklıklarına gidecek.” dedi.

Etiketler: , ,
İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77