• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Omsan Lojistik’ten İş Ortaklarına Ödül

Omsan Lojistik’ten İş Ortaklarına Ödül
İş ortakları ile kurduğu iş birliğini geliştirmeyi hedefleyen Omsan, tedarikçileri ile bir araya geldiği organizasyonda en iyi tedarikçilerini de ödüllendirdi.

İş ortakları ile kurduğu iş birliğini geliştirmeyi hedefleyen Omsan, tedarikçileri ile bir araya geldiği organizasyonda en iyi tedarikçilerini de ödüllendirdi. Omsan, hizmetlerinden ötürü tedarikçilerine teşekkür etmek amacıyla 29 Mart 2012 tarihinde, Titanic Business Hotel İstanbul Asia’da düzenlediği bir törenle tedarikçilerini ödüllendirdi.

Geçtiğimiz yıl Omsan ile birlikte çalışan 804 tedarikçi arasında yüksek performansları ile 10’a giren iş ortaklarının ödüllendirildiği törende açılış konuşmasını yapan Omsan Lojistik Genel Müdürü Osman Küçükertan, iş ortakları ile daha fazla entegre olmanın, süreçleri beraberce geliştirmenin ve birlikte büyümenin Omsan yönetim stratejilerinde önemli bir yer tuttuğunu belirtti.

Tedarikçilerle ortak çalışma sonucu 2011 yılında ciddi başarılara imza attıklarının altını çizen Küçükertan, ödül alan iş ortaklarını tebrik ettikten sonra konuşmasına şu sözlerle devam etti: “2011 yılı Capital Dergisi ‘En Değerli 100 marka’ araştırmasında 58’inci olan Omsan, derginin bir diğer araştırması olan ‘500 büyük özel şirket’ araştırmasında ise 229’uncu sırada yer almıştır. Yıl içinde düzenlenen ve sektörü en iyi temsil eden 5’inci logitrans Transport ve Lojistik Fuarı’nda Uluslararası Lojistik İşletmecileri dalında birincilik ödülü aldı.”


Arabam tatilde Dalaman’da

2010 yılında hayata geçirilen ve İzmir, Antalya, Bodrum’da hizmet sunan ‘Arabam Tatilde’ projesi ile çok ciddi bir yol aldıklarını ve bu yıl bu hizmet alanına Dalaman’ı da dahil ettiklerini belirten Küçükertan, aracını tatil yolunda kullanmak istemeyenlerin imdadına koşan ve Türkiye'de bir ilk olan bu hizmetin İstanbul'dan Bodrum, Antalya ve İzmir'e uçakla seyahat eden yolcuların araçlarının Omsan TIR'ı ile götürüldüğünü, tatil bitiminde ise aynı şekilde İstanbul'a geri getirildiğini söyledi.

Omsan 2012 hedeflerini büyüttü

Konuşmasında 2012 hedeflerine de değinen Küçükertan, yıl içinde otomotiv, e-ticaret ve proje taşıcılığı ve gıda sektörlerine odaklanacaklarını, Kuzey Afrika ve Doğu Afrika’da satın alma ve şirket kurma gibi yöntemlerle Afrika pazarına girmeyi hedeflediklerini dile getirirken sözlerini şöyle tamamladı: “Demiryolu ve denizyolu taşımacılığa da yatırım yapmayı hedefliyoruz. Çevresel ve rekabetçi taşıma modellerine odaklanıp yurtiçi bölge müdürlükleri sayısını 8’e çıkarmayı ve Anadolu’daki tüm müşterilerimize ulaşmayı amaçlıyoruz.

Bu çalışmalar yanında 2010 yılında aldığımız kuru yük gemisi çalışmaları da hali hazırda devam etmekte. 2012 yılında ilave gemilerle denizyolu ulaşımını arttırmayı hedefliyoruz.”

Güvenilir devamlılık sağlayan iş ortakları önemli

Küçükertan’dan sonra söz alan Omsan Lojistik Tesisler, Altyapı ve Araçlar Genel Müdür Yardımcısı Ergun Arıburnu ise, maliyetler göz önüne alınarak kurulan iş birliklerinin kısa vadede karlı gibi gözükse de uzun vadede bir yarar sağlamadığını vurguladığı konuşmasında, “Şirketler için satın alma maliyetleri ne kadar önemli ise bunu yaparken hizmet zincirinin devamlılığına zarar vermemek ve bunun için güvenilir, devamlılığı olan iş ortakları ile çalışmak en az o kadar önemlidir” açıklamasını yaptı.

Tören, ödüle layık görülen iş ortaklarının Omsan yetkililerinin elinden aldıkları ödüllerle sona erdi. Törende ödül alan şirketler ise şöyle sıralandı: Assist Denizcilik, Cemiloğlu Nakliyat, Cenk Denizcilik, Doruk Lojistik, İşmont Tekstil, Öntur Uluslararası Nakliyat, Rolfo, Servis One Ticari Araçlar, Sistem Gıda ve TGS Yer Hizmetleri.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77