• BIST 9079.97
  • Altın 2325.64
  • Dolar 32.34
  • Euro 34.8326
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 13 °C

Otokar Busworld Latin Amerika Fuarı’nda

Otokar Busworld Latin Amerika Fuarı’nda
Türkiye’nin öncü otomotiv sanayi şirketi Otokar, servis ve turizm sektörünün Sultan'ını Busworld Latin Amerika'da sergiledi.

Otokar, Kolombiya'nın Medellin şehrinde düzenlenen Busworld Latin Amerika Fuar’ına katıldı. Organizasyona katılan tek Türk otobüs markası olan Otokar, turizm sektörünün en beğenilen aracı Sultan'ı sektör profesyonellerinin beğenisine sundu.

Üstün Ar-Ge kabiliyetleri ile sektörde birçok ilke imza atan Otokar, ürettiği araçlarla Türkiye'nin yanı sıra yurt dışında da büyük beğeni topluyor. Fransa, İspanya, İtalya, Almanya, Romanya, Slovenya, Malta, Belçika gibi ülkeler başta olmak üzere yurt dışında her geçen gün satışlarını artıran Otokar, turizm ve servis sektörü için özel donanımlarla üretilen Sultan aracı ile fuarın yıldızı oldu.

Otokar'ın 40'ın üzerinde ülkeye otobüs ihracatı gerçekleştirdiğini belirten Otokar Avrupa Uluslararası Satış ve Pazarlama Müdürü Berkan Sağlam, "Bu yıl katıldığımız her fuarda modern tasarıma ve güçlü teknik özelliklere sahip araçlarımızla büyük beğeni topladık. Avrupa pazarındaki daralmaya rağmen önemli satışlar gerçekleştirdik. Busworld Latin Amerika’da 3 gün boyunca sergilediğimiz ve kısa süre önce 20 binincisini Fransa’ya sattığımız Sultan, büyük ilgi gördü. Sultan, konforu ve kalitesi ile ziyaretçilerden tam not aldı" dedi.

Yüzde yüz yerli sermaye ile Türkiye'de üretilen Otokar araçlarının, yurt dışındaki başarılı satış grafiğini sürdürmek için çalışmalarına devam ettiklerini belirten Berkan Sağlam sözlerini şöyle sürdürdü: "Latin Amerika, turizmin yanı sıra ulaşım ihtiyaçlarının da sürekli artması ile yolcu taşımacılığı alanında büyüyen ve yürür şasi üzerine gövde üretimi yapan üreticilerin ağırlıkta olduğu bir pazar. Otokar olarak hedef pazarlarımız arasında yer alan bu pazarda satış ve satış sonrası kanallarımızı oluşturarak farklı ihtiyaçlara uygun çözümler sunmak istiyoruz.”

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77