• BIST 9008.98
  • Altın 2281.851
  • Dolar 32.3198
  • Euro 35.0518
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 13 °C

Otokar Servis Yetkilileriyle İstanbul'da Buluştu

Otokar Servis Yetkilileriyle İstanbul'da Buluştu
Otokar, "Hep birlikte dijital geleceğe" temasıyla düzenlenen toplantıya Türkiye genelinden 85 servis yetkilisi katıldı.

Genel Müdür Serdar Görgüç; "Geride bıraktığımız 56 yılda sektörümüze birçok ilki kazandıran Otokar olarak sunduğumuz servis hizmetiyle de fark yaratıyoruz. Dijital dönüşüm çalışmalarıyla değişen pazar koşulları ve müşteri beklentilerini kusursuz karşılayacağız" dedi.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, bayi ve tedarikçilerinin ardından Türkiye genelindeki yetkili servis yöneticileriyle bir araya geldi. Satış sonrası hizmetlerindeki müşteri memnuniyetini perçinlemek için düzenlenen toplantı Divan İstanbul Asia Otel'de gerçekleşti. "Hep birlikte dijital geleceğe" temasıyla düzenlenen organizasyona Türkiye genelinden 85 servis yetkilisi katıldı.

Otokar Genel Müdürü Serdar Görgüç, Ticari Araçlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Alptekin, Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı H. Basri Akgülve Satış Sonrası Hizmetler Direktörü Levent Sayarkonuşmalarıyla başlayan toplantı Satış Sonrası Hizmetler ve Yedek Parça müdürlüklerinin sunumlarıyla devam etti.

Konuşmasında; “Koç Topluluğu’nun bir şirketi olarak çok iyi biliyoruz ki; ülkemiz varsa biz de varız. Bu nedenle ekonomik koşullar ne olursa olsun evimizi, yurdumuzu ve ana pazarımız olan Türkiye’yi her zaman başımızın üzerinde tutuyoruz” diyen Görgüç, müşteri memnuniyetini odak noktalarına aldıklarını belirtti: “Yurt içinde elde ettiğimiz her başarı gururumuz ve ürünlerimizden memnun olan her müşteri bizim için en büyük referans. Yarattığınız kullanıcı deneyimi, markamızın gücüne duyduğunuz inanç ve sahiplendiğiniz markamız için hepinize teşekkür ederim. Sizler sahadaki en büyük gücümüzsünüz. Birlikte büyüdük, pazar koşullarına birlikte uyum sağladık; birlikte değiştik ve geliştik.”

Konuşmasının sonunda, son dönemde değişen müşteri beklentilerine değinen Görgüç; “İçinde bulunduğumuz dijital çağda, yaşama ve iş yapma biçimlerimiz sürekli kabuk değiştiriyor. Bu yeni dönemde değişen müşteri beklentilerine uyum sağlamak ve cevap verebilmek için dijital dönüşümden en etkin şekilde yararlanmamız gerekiyor” dedi.

Bir taraftan dijital dönüşümün yaşamın her alanında olduğu gibi iş yapış şekillerinde de ön plana çıktığını diğer bir taraftanda satış ve satış sonrası hizmetlerin gün geçtikçe önem kazandığını belirten Otokar Ticari Araçlardan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Ali Rıza Alptekin, “Dijital dünya ile birlikte müşterilerin deneyimleri önem kazanıyor. Otokar olarak sektörde bu değişimin öncüsü olmak için ilk adımlarımızı iki yıl önce attık. Üretimden kaliteye, insan kaynağından lojistiğe kadar pek çok farklı alanda dijital dönüşüme öncü olarak 15 projeyi başlattık. Bu projelerin yarısındanfazlasını tamamlanarak uygulamaya aldık. Şimdi de servis hizmetlerimizdedeğişim yolculuğunun ilk adımlarını birlikte atmak istiyoruz” dedi. Alptekin; Otokar Servis Yönetim Sistemi sayesinde müşterilerin beklentilerini daha iyi analiz ederek satış sonrası hizmetlerde de dijital dönüşümün gücünden yararlanarak sektörde fark yaratmayı hedeflediklerini belirtti.

Müşterisini doğru dinleyen, doğru yönlendiren ve edindiği bilgileri işlerine yansıtan markaların pazarda fark yarattığını belirten Otokar Genel Müdür Yardımcısı H.Basri Akgül, toplantıda 2018 yılı ticari araç pazarı hakkında bilgiler vererek 2019 hedeflerini paylaştı. 10 yıldır Türkiye’nin en çok tercih edilen otobüs markası olduklarının altını çizen Akgül; “Otokar'ın yurtiçi ve yurtdışındaki konumunu kuvvetlendirmek, kullanıcılara daha fazla katma değer sağlamak için aralıksız olarak çalışmalara devam ediyor, attığımız her adımda kullanıcı faydasını ön planda tutuyoruz” açıklamasını yaptı.

Toplantının ödül töreni olarak gerçekleştirilen son bölümünde ise, 2018 sonu itibariyla Otokar servisi olarak 10, 20 ve 30’uncu yıllarını tamamlayan servislere Kıdem Ödülleri, 2018 yılında servis denetimlerinde en yüksek puanı alan, yeni tesis kazandıran ve en yüksek yedek parça cirosu yapan yetkili servislere ise başarı ödülleri Otokar üst yönetimi tarafından takdim edildi.

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77