• BIST 8654.39
  • Altın 2999.711
  • Dolar 34.2398
  • Euro 37.0657
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Pegasus Çağrı Sayısı ve İş Verimliliğini Callpex İle Artırdı

Pegasus Çağrı Sayısı ve İş Verimliliğini Callpex İle Artırdı
Hizmet kalitesinde çıtasını yükseltmek için çağrı merkezi operasyonunu Callpex ile yürütme kararı alan Pegasus Hava Yolları, maliyetlerini minimize ederken iş verimliliğini de artırdı. Pegasus, Callpex ile müşterilerine 7/24 ve 5 dilde hizmet sunacak.

Hizmet kalitesinde çıtasını yükseltmek için çağrı merkezi operasyonunu Callpex ile yürütme kararı alan Pegasus Hava Yolları, maliyetlerini minimize ederken iş verimliliğini de artırdı. Pegasus, Callpex ile müşterilerine 7/24 ve 5 dilde hizmet sunacak.


Pegasus, 29 ülkeye ve 71 noktaya uçuş gerçekleştiren bir havayolu olarak, çağrı merkezlerinde Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca ve İtalyanca dillerinde bilet satış, bilet satışı acente desteği, grup satış desteği inbound ve outbound çağrıları yanıtlıyor. Callpex ile çalışmadan önce günde ortalama 2 bin 500 çağrı alan Pegasus Hava Yolları, proje sonrasında bu sayıyı 10 bine çıkarttı.

Pegasus Hava Yolları Ticaretten Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Güliz Öztürk yaptığı açıklamada, “Web sitemizden sonra en büyük ve önemli direkt satış kanalımızı çağrı merkezimiz olarak konumlandırdık. Hem satış kabiliyetimizi artırmak hem de misafirlerimize doğrudan ulaşmak amacı ile çağrı merkezimizin olması gerekliliğine inandık. Bu amacımızdan hareketle, kurulduğumuz 2005 yılında farklı bir şirket ile çağrı merkezi operasyonlarımızı yürütmeye başladık. Zaman içerisinde büyüyen şirket hedeflerimize, gelişen operasyonlarımıza ve artan misafir trafiğimize uygun etkin ve kaliteli hizmeti sunmak amacı ile çağrı merkezi operasyonumuzu Callpex ile yürütme kararı aldık” dedi.

Güliz Öztürk gerçekleştirilen projede iş ortağı olarak neden Callpex’i tercih ettiklerini şu sözlerle anlattı: “Stratejik olarak belirlediğimiz hedeflere ulaşmak için Callpex’in hem gün içinde gerçekleştirdiği operasyonu, hem de ileriye dönük planlamayı yakın takip ediyor olması, bizim için çok önemli bir kıstas. Proaktif bir yaklaşım ve sektördeki gelişmelerin takibi ile maliyetlerimizi kontrol altında tutup tasarruf edebiliyor, bunun sonuçlarını da misafirlerimize yansıtabiliyoruz.”

Projede 7/24 ve 5 dilde hizmet aldıklarını belirten Öztürk bu hizmetlerin kırılımlarını; Bilet Satış, Rezervasyon, Misafir İlişkileri, Acente Destek Hattı, Webchat Canlı Destek Hattı şeklinde sıraladı. Güliz Öztürk  “Pegasus olarak misafirlerimize sunduğumuz seyahat deneyimini en üst seviyeye çıkarmak için düzenli olarak faaliyetlerimizi iyileştirmekteyiz. Bu çerçevede, daha önceki senelerde olduğu gibi, önümüzdeki dönemde verimlilik ve satış odaklılığını ön plana almaya devam etmeyi hedefliyoruz. Sürekli olan bu çalışmalarımıza ek olarak, çağrılarda misafir memnuniyetini artırmak için konuşma kalitemizi yakından takip etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Callpex Genel Müdürü Metin Tarakçı ise, “Pegasus ile aramızdaki güçlü sinerji projenin başarısında önemli etken oldu. Uzun süreli stratejik iş ortaklığımız neticesinde firmanın ihtiyaçlarına özel geliştirilen çözümler ile iş akışlarında maksimum verimlilik sağlamanın haklı gururunu yaşıyoruz” açıklamasını yaptı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77