• BIST 9645.02
  • Altın 2412.895
  • Dolar 32.5807
  • Euro 34.7809
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 21 °C

Qatar Airways’e Skytrax’tan Altı Ödül

Qatar Airways’e Skytrax’tan Altı Ödül
Uluslararası hava taşımacılığı derecelendirme kuruluşu Skytrax tarafından altıncı kez ‘Yılın Havayolu’ seçilen Qatar Airways, ayrıca 5 ayrı kategoride toplam 5 ödüle birden layık görüldü.

Doha merkezli taşıyıcı Qatar Airways, Skytrax tarafından ‘Yılın Havayolu’ seçildi ve buna ek olarak ‘Dünyanın En İyi Business Class’ı, ‘Dünyanın En İyi Business Class Yolcu Salonu’, ‘Dünyanın En İyi Business Class Koltuğu’, ‘Dünyanın En İyi Business Class Uçak İçi İkram Hizmeti’ ve ‘Orta Doğu’nun En İyi Havayolu’ ödülleri olmak üzere toplamda beş ödüle daha layık görüldü.

Qatar Airways ayrıca Ocak 2021’de 5 Skytrax COVID-19 Güvenlik Derecelendirmesinde 5 Yıldız alan ilk küresel havayolu şirketi olurken, Doha’daki merkezi Hamad Uluslararası Havalimanı geçtiğimiz Ağustos ayında Dünyanın En iyi Havalimanı seçildi.

Qatar Airways CEO’su Akbar Al Baker şunları söyledi: “Altıncı kez ‘Dünyanın En İyi Havayolu’ olarak tanınmak, havayolumuz için inanılmaz bir başarı ve bu ödül için sadık yolcularımıza teşekkür etmek istiyorum. Havacılık tarihinin en zorlu yıllarını geçirirken gelen bu ödül, tüm Qatar Airways ailesinin yolcularımıza hizmet etmek için gösterdiği sıkı çalışmanın bir eseridir. Yolcularımızın bize en çok ihtiyaç duyduğu anda onları asla terk etmedik, insanları evlerine götürmek için uçmaya devam ettik, yolcularımızın ve çalışanlarımızın güvenliğini sağlamak için biyogüvenliğe odaklandık ve bu dönemde yeniliklere devam ettik.”

“Hedefimiz, Dünyanın En İyi Havalimanı üzerinden, Dünyanın En İyi Havayolu ile keşfe çıkmak isteyen gezginler için tercih edilen havayolu olmak” diyen Al Baker, “ Yolcularımıza olan sürekli bağlılığımız, Qatar Airways ile seyahat ederken sunulan rakipsiz hizmet ve garantili esneklik sonucu gelen bu ödül doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Oneworld başkanı olarak, uluslararası seyahat edenlere en üst düzeyde hizmet ve kolaylık sağlama taahhüdü ile En İyi Havayolu İttifakı 2021 ödülünü alan ittifakı da tebrik etmek istiyorum” dedi.

Skytrax İcra Kurulu Başkanı Edward Plaisted ise şunları söyledi: “Dünyanın En İyi Havayolu olarak adlandırılmak, Qatar Airways’in yüksek standartlarının büyük bir takdiridir ve bu en yüksek ödülü altıncı kez kazanmak dikkate değer bir başarıdır. Onları tebrik ediyoruz. Müşteriler tarafından oylanan yıllık anketimizin odak noktası, gezginlerin hangi havayolunun en iyi olduğunu düşündükleri konusunda kendi kişisel seçimlerini yapmalarıdır ve Qatar Airways’in hem daha normal zamanlarda hem de mevcut küresel salgın boyunca yüksek inovasyon ve hizmet standartlarını koruduğu açıktır.”

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77