• BIST 9716.77
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 28 °C

Scania’dan Büyük Teslimat

Scania’dan Büyük Teslimat
Scania, Türkiye’nin en büyük karayolu taşıma filolarının tercihi olmaya devam ediyor. Hüner Lojistik, filosunu 60 adetlik Scania çekici ile genişletti.

Scania, Türkiye’nin en büyük karayolu taşıma filolarından Hüner Lojistik’e 120 adetlik siparişinin ilk partisi olan, 60 adet Scania R440 LA4x2MEB Streamline çekici teslimatı gerçekleştirdi. Hüner Lojistik tesislerinde düzenlenen teslimat törenine Doğuş Otomotiv Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli ve Hüner Lojistik Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner ile firma yetkilileri katıldı.

“Daha fazla müşteriye ulaşmak istiyoruz”

Scania Satış Müdürü Tunç Gömeçli teslimat töreninde yaptığı konuşmada, Doğuş Otomotiv Scania markası olarak, daha fazla müşteriye ulaşmayı hedeflediklerini söyledi. Gömeçli “Hizmet kalitemizi artıracak uygulamalar geliştirirken, aynı zamanda ürün gamımızı da genişletmek için çalışmalarımız sürüyor. Müşterilerimize sunduğumuz ürünler, güvenlik, konfor, yakıt ekonomisi sağlayarak toplam sahip olma maliyetinde büyük bir getiri sağlamaktadır. Bizim gibi hizmet kalitesinin artırmayı ve daha fazla müşteriye ulaşmayı hedefleyen Hüner Lojistik’e bu birliktelik için teşekkür ediyorum” açıklamasında bulundu.

“Sürücü eğitimleri verilecek”

Scania Satış Müdürü Gömeçli, teslim edilen araçlarda Scania filo takip sistemi bulunduğunu belirtirken “Bu sistemin eğitimini de biz vereceğiz. Sistem sayesinde daha  verimli araç kullanılması yönünde müşterimize geri dönüş yapabilme imkanımız olacak. Yine bu iş ortaklığının gereği olarak şoför eğitimleri vereceğiz” şeklinde konuştu.

“Kültürümüzle özdeşleşen Scania’yı tercih ettik”

Hüner Uluslararası Taşımacılık Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Hüner ise, bu yılki araç yatırımını yapmadan önce birçok firma ile görüştüklerini ve tercihlerini Hüner Lojistik kültürü ile özdeşleşen Scania’dan yana kullanmaya karar verdiklerini söyledi. Hüner “120 adet çekici yatırımımızın 60 adedini bugün teslim alıyoruz, 60 adedini ise birkaç ay içinde teslim alacağız. Biz tedarikçilerimizle uzun soluklu çalışmak için tüm opsiyonlarımızı kullanırız. Bu süreçte Scania ekibine benimsediğimiz kültür ile özdeşleşen bir yaklaşımda bulundukları için teşekkür ederiz.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77