• BIST 9772.09
  • Altın 2427.694
  • Dolar 32.5699
  • Euro 35.0032
  • İstanbul 20 °C
  • Ankara 22 °C

Scania’dan Martaş Group’a Dev Teslimat

Scania’dan Martaş Group’a Dev Teslimat
Scania, Türkiye’nin en büyük karayolu taşıma filolarından olan Martaş Group’a 100 adetlik G400 LA 4X2 Scania çekici teslimatı gerçekleştirdi.

Martaş Group tesislerinde düzenlenen teslimat törenine, Doğuş Otomotiv Scania Genel Müdürü İlhami Eksin ve Martaş Group adına Okan Kurt ile Doğuş Otomotiv Scania ve Martaş yetkilileri katıldı.

Scania Genel Müdürü İlhami Eksin yaptığı konuşmada, “Yılın ilk büyük teslimatını, Türkiye’nin en büyük lojistik firmalarından Martaş’a yapıyoruz. Martaş, Türkiye’de filosunda en çok Scania çekici bulunduran firmalardandır. Müşterilerimizin satış ve satış sonrası hizmetlerde her zaman yanlarında olmak istiyoruz. Bu satışın bir diğer önemi de, VDF’ye geçtikten sonra yapılan en büyük Scania Finans kredilendirmesinin olmasıdır” dedi.

Martaş Grup adına açıklama yapan Okan Kurt ise “Şu anda otomotiv, beyaz eşya ve tekstil sektörünün büyük firmaları ile taşıma sözleşmeleri yapıyoruz. Bu sözleşmeler 2017 yılına kadar sürecek sözleşmelerdir. Bu sözleşmelerde yer alan projeleri başarıyla gerçekleştirmek için Scania ile iş birliğine girdik. Toplam filo araç sayımız 400’dür, bunun 200 adedini Scania markası oluşturuyordu. Bu rakam son alımla beraber 300’e çıktı. Maliyet hesaplarımızı düşürmek için filomuzu gençleştiriyoruz. Bu alımla 6 yaş üstü Scania araçlarımızı da yenilemiş olduk” açıklamasını yaptı.

Kurt, Scania’yı tercih etme nedenlerini ise şöyle açıkladı; “Aracın performansını bize bildirecek en iyi referans şoförlerimizdir. Onlardan aldığımız geri bildirimler Scania markasını tercih etmemizdeki en önemli etkendir. Ayrıca bugün teslim aldığımız Scania araçlar ile yakıt maliyetlerimizde de 2 puan kadar tasarruf sağlayacağımızı biliyoruz. Hizmet verdiğimiz sektöre karşı sorumluluklarımızı layıkıyla yerine getirmeyi amaçlıyoruz. Aradığımız tüm özelliklere sahip olduğu için tercihimizi yine Scania’dan yana kullandık” dedi.

Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77