• BIST 9079.97
  • Altın 2310.536
  • Dolar 32.3369
  • Euro 35.0909
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 17 °C

The Tender Management Conference 2023

The Tender Management Conference 2023
Taşımacılık ve lojistik hizmetlerinin tedariki 2023'te patlama yaşıyor. Maliyetlerin düşürülmesi ve tedarikçi ve lojistik ağının jeo-stratejik olarak yeniden yapılandırılması aynı anda gerçekleşmektedir.

Satın almada eskiden en iyi fiyat-performans oranları ön plandayken, şimdi üretim ağı için kullanılabilirlik, karlılık ve pazar kapasitelerinin güvencesi haline gelmiştir. Ancak, COVID-19 salgınından bu yana taşımacılık ve lojistik piyasası tersine döndü. Birdenbire lojistik hizmet sağlayıcıları sürücü koltuğuna oturdu. Bazı yerlerde "Vahşi Batı" yöntemlerinden bile söz edilmeye başlandı.

Gerçek şu ki, istekli lojistik hizmet sağlayıcıları ve tedarikçiler aslında (otomotiv) sektöründeki alıcılardan ve tedarik zinciri yöneticilerinden kaçıyor. Yeni bir ortak ekosistemi ve stratejik öneme sahip ihale yönetiminde "Excel'le uğraşmaktan" uzaklaşmak gerekiyor. Aynı zamanda, nakliyeciler ve lojistik hizmet sağlayıcıları, teklif toplama sürecinden sonra düzenli olarak ciddi uygulama kalp krizleri geçirmektedir.

Tedarik zincirlerindeki ihale durumuna ilişkin en son bilgileri edinin. İhale Yönetimi Konferansı 2023 26 Eylül'de Mercedes-Benz Arena Stuttgart'ta gerçekleşecek. Çok özel bir atmosferde, sektör temsilcileri ve lojistik hizmet sağlayıcılarından oluşan seçkin bir çevreyi bu önemli konuda bir araya getirecek.

Orijinal etkinlik. 2017, 2018 ve 2019'dan sonra DVZ (Deutsche-Verkehrs-Zeitung) ile program yönetiminde şimdi birinci sınıf medya ortaklarımız LOGISTIK HEUTE - Das Deutsche Logistikmagazin, Intermodal Magazine ve KargoHaber ile yenilikçi supplychainmachinecom markası altında.

The Tender Management Conference 2023

Arena şu anda 2024 UEFA Avrupa Futbol Şampiyonası için modernize ediliyor. Sonbaharda, bir arena turu da dahil olmak üzere modernize edilmiş stadyumu ilk ziyaret edenler arasında olacaksınız. Pandemi, çip/yarı iletken krizi ve diğer tedarik zinciri aksaklıklarının yaşandığı yılların ardından, bu çok özel etkinlik vurgusunu hak edenler satın alma, nakliye ve sözleşmeli lojistik profesyonelleridir. Yarı iletken doğrudan satın alma uzmanları ve tedarik zinciri / ihale yönetimi yazılımları sergilenecek. Odak noktası ayrıca nakliye ve sözleşmeli lojistik ihalesi sonrası sanayileşmedir.

KargoHaber kupon kodunuzu kullanarak, arena turu, videolar ve teknik incelemelerden oluşan dijital konferans paketi, sergi ve ağ oluşturma, etkinlik yerinden oyun alanının görünümü, tribün ve stadyum panorama çatı terasına erişim dahil olmak üzere katılımcı başına 799 EUR yerine 649 EUR'ya bilet paketinizi alın, buluşma ve akşam yemeğinin yanı sıra tüm gün ikram.

Rezervasyonunuzu yaparken "kupon kodu mevcut" alanına girmeniz yeterlidir: SCM2023TMKM

Ayrıca, 176. Cannstatter Volksfest aynı zamanda Stuttgart'ta gerçekleşecek ve konferans sonrasında veya bir önceki akşam konuşmacılarla bir araya gelmek için topluluk için mükemmel bir davet olacaktır.

Orada olun ve bu dinamik günü ortak bir başarıya dönüştürelim. Sektör ve onun saygın lojistik ortakları için. Sizi ve ekibinizi Stuttgart'ta seçkin bir katılımcı grubu arasında kişisel bir ambiyansta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyacağız. Müşterileriniz, ortaklarınız ve rakipleriniz de orada olacak.

*Konferans dili Almanca olacaktır.

Dr. Stefan Iskan
Kurucu supplychainmachine.com

Altınay Bekar
supplychainmachine.com Uluslararası Kulüp Yönetici Ortağı

Uluslararası Premium Medya Ortağı: KargoHaber ve Intermodal Dergisi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77