• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

THY Borussia Dortmund Stadında Lounge’unu Hizmete Açtı

THY Borussia Dortmund Stadında Lounge’unu Hizmete Açtı
Türk Hava Yolları sponsoru olduğu Borussia Dortmund'un Signal Iduna Park stadındaki Lounge’unu hizmete açtı.

Türk Hava Yolları sponsoru olduğu Borussia Dortmund'un Signal Iduna Park stadındaki Lounge’unu hizmete açtı. THY ve Borussia Dortmund yetkililerince tasarlanan salonda, Türk tatlıları, kahve çeşitleri ve ayrıca Türk çayını kapsayan geniş bir ikram yelpazesi sunulacak.


Kulüp stadyumunun kuzey-batı bölümünde yer alan ve alanında büyük bir inovasyonun da temsilcisi olan Turkish Airlines Lounge’un açılışı Borussia Dortmund’un Signal Iduna Park stadında gerçekleştirildi. 200 konuk kapasiteli salonda, servis personeli de THY kabin ekibi ile aynı şekilde giyinecek. Kendi evinde oynadığı her maç öncesi ve sonrasında ve devre arası süresince, 430 metrekarelik alan Borussia Dortmund'un loca taraftarları ve iş ortaklarına en geniş konfor standartlarını sunuyor. Lounge alanının tasarımı, İstanbul Atatürk Havalimanı'ndaki THY’nin meşhur İstanbul CIP Lounge’unun atmosferini yansıtıyor.

Türk Hava Yolları’nın Pazarlama ve Satış’tan sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Faruk Çizmecioğlu, “Türk Hava Yolları, kulüp stadyumunun hemen içerisinde yer alan bu yeni Lounge ile, kulüp ile süregelen ilişkisinde gözle görülür bir aşama kat ediyor. Türk Hava Yolları Lounge'un konuklarına uçaklarımızdaki konforu yaşatacağından şüphemiz yok” dedi.

Borussia Dortmund’un Pazarlama ve Satış’tan sorumlu yöneticisi Carsten Cramer ise, "Yeni Türk Hava Yolları Lounge ile, Signal Iduna Park’ın VIP alanlarındaki arz çeşitliliğini daha da genişletmek niyetindeyiz. Lounge’a hakim olan özel atmosfer, ayrıcalıklı ortağımız Türk Hava Yolları’nın büyük bir şirket olarak taşıdığı karakter ve kalitesini yansıtıyor” diye konuştu.





10 Aralık 2013

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77