• BIST 8718.11
  • Altın 2246.98
  • Dolar 32.3328
  • Euro 35.1771
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 2 °C

THY Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen TIACA Kuruluna Seçildi

THY Genel Müdür Yardımcısı Turhan Özen TIACA Kuruluna Seçildi
Türk Hava Yolları’nın Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen, sektör için birleştirici bir ses sağlayan, küresel standartlar için çalışarak hava kargo profilini yükseltmeyi amaçlayan Uluslararası Hava Kargo Birliği (TIACA) kuruluna seçildi.

Balkan ülkeleri, Orta Doğu, Afrika bölgesi ve Türkiye’yi çevreleyen bölgeler hakkında geniş bir deneyime sahip olan Özen, 2016 yılından beri dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası olan Turkish Cargo’ya başarılı şekilde yön veriyor. 

İstanbul Havalimanı’nda sahip olacağı modern teknolojiyle donatılmış mega kargo tesisinde, yıllık 4 miyon ton kargoyu elleçleme kapasitesine sahip olacak olan Turkish Cargo’nun başarılı grafiğine yön veren Turhan Özen; ‘’Hava kargo sektöründe sürekli çeşitlenen müşteri taleplerini doğru şekilde yönetmek için etkin liderlik gerekiyor. TIACA’da ki kurul üyeliğimin, bu liderliği pekiştireceğine ve uluslararası hava kargo sektörünün gelişmesi için olumlu bir katkı sağlayacağına inanıyorum” dedi.

TIACA Başkanı ve Jan de Rijk Logistics'in CEO'su Sebastiaan Scholte; “Oldukça etkileyici İstanbul Havalimanı ile Türkiye, Avrupa ve Asya arasında büyük bir hava taşımacılığı merkezi haline geldi. Özen’in, bu büyük projenin tamamlanması yönünde attığı adımlar ve yaşadığı deneyim, TIACA kurulu ve üyelerince paha biçilmez olacak” dedi.

Yaklaşık 20 yıllık lojistik tecrübesine sahip olan Özen, 2023 yılında dünyanın en iyi 5 hava kargo markasından biri olmayı hedefleyen ve başarılı yükselişini sürdüren Turkish Cargo’nun bu hedefine ulaşmasında çok önemli bir etken ve itici güç olmayı sürdürmektedir.

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77