• BIST 10055.98
  • Altın 2420.658
  • Dolar 32.2925
  • Euro 34.7642
  • İstanbul 10 °C
  • Ankara 6 °C

THY Teknik ile Air Arabia Arasında Anlaşma İmzalandı

THY Teknik ile Air Arabia Arasında Anlaşma İmzalandı
Air Arabia uçak komponentleri bakım ve yedek hizmetleri için Türk Hava Yolları Teknik AŞ.’ni seçti.

Air Arabia uçak komponentleri bakım ve yedek hizmetleri için Türk Hava Yolları Teknik AŞ.’ni seçti.


Türk Hava Yolları Teknik AŞ. ve Air Arabia arasında Uçak Komponentleri Bakım ve Yedek Hizmetleri alımına yönelik 5 yıl süreli anlaşma imzalandı. İmza töreninde Air Arabia Group CEO’su, Adel Abdulla Ali,  Air Arabia olarak Türk Hava Yolları Teknik AŞ.’nin hizmet kalitesine duydukları güvene ve bölgenin lider bakım onarım şirketi Türk Hava Yolları Teknik AŞ.’den alacakları geniş kapsamlı uçak komponentleri bakım hizmetinin Air Arabia açısından önemine değindi.

Adel Abdulla, “Kaliteli hizmet anlayışı ve zamanında kalkış oranlarındaki başarısı ile tanınan şirketimizin teknik operasyonlarına Türk Hava Yolları Teknik AŞ.’den alınacak hizmetler büyük katkı sağlayacaktır” dedi.


Türk Hava Yolları Teknik AŞ. Genel Müdür Vekili Fazıl Çiftci ise Air Arabia’nın Türk Hava Yolları Teknik AŞ.’ni seçmesinden ötürü memnuniyet duyduğunu ifade etti. Çiftçi, sözlerine şöyle devam etti: “Bu anlaşma 2014’te gerçekleştirdiğimiz en önemli atılımlardan biri oldu. Bu uzun dönemli anlaşma ile uçak komponentleri bakım ve yedek hizmetlerinde Ortadoğu’yu da hizmet sahamız içerisine almış olduk. Ayrıca, bu son anlaşma ile uzun dönemli anlaşmalar dâhilinde hizmet sunduğumuz uçakların sayısı 500’ün üzerine çıkmış oldu.”

Yakın zamanda Savunma Sanayii Müsteşarı olarak atanan Türk Hava Yolları Teknik AŞ. eski Genel Müdürü Prof. Dr. İsmail Demir, imzalanan anlaşma çerçevesinde Air Arabia ile uzun dönemli bir işbirliğinin kurulmuş olmasından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Prof. Dr. Demir ayrıca, “Air Arabia’nın Türk Hava Yolları Teknik AŞ.’nin sunmuş olduğu uçak komponenti bakım ve yedek hizmetlerini tercih etmesi bizim için önemli bir adım olmuştur. Türk Hava Yolları Teknik AŞ.’nin kurulmasından bu yana dünyanın önde gelen bakım onarım kuruluşlarından biri olmasına büyük önem verdik ve her geçen sene üzerine önemli başarılar ekleyerek bugünlere getirdik. Bu anlaşma, geçmişten bu yana sürekli gelişmeye verilen önceliğin en değerli ödüllerinden biri olmuştur” dedi.


29 Mayıs 2014

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77