• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

THY’den Arapça Çağrı Merkezi Hizmeti

THY’den Arapça Çağrı Merkezi Hizmeti
Türk Hava Yolları Ortadoğu coğrafyasındaki yolcularını Arapça Çağrı Merkezi hizmetiyle buluşturuyor.

Yolcu memnuniyetini artırmak adına geliştirdiği projeleri hız kesmeden hayata geçiren Türk Hava Yolları, bir yeniliği daha yolcularıyla buluşturuyor. Ortadoğu’da yaşayan yolcuları için Arapça Çağrı Merkezi hizmeti sunmaya başlayan küresel taşıyıcı, Ortadoğu ve Kuzey Afrika’da bulunan 10 ülkede hizmet verecek Arapça Çağrı Merkezi’nin lansmanını Amman’da yüksek katılımlı bir etkinlikle gerçekleştirdi.

Bölgede Arapça Çağrı Merkezinin faaliyete geçmesiyle birlikte BAE, Suudi Arabistan, Katar, Bahreyn, Umman, Ürdün, Mısır, Cezayir, Tunus ve Fas’ta Arapça konuşan Türk Hava Yolları yolcuları kendi ana dillerinde artık kolaylıkla hizmet alabilecekler.

Arapça Çağrı Merkezinin tanıtım etkinliğinde konuşan Türk Hava Yolları Pazarlama Satış Başkan Yardımcısı (Ortadoğu ve Kıbrıs) Adem Ceylan, Ortadoğu’nun Türk Hava Yolları için çok önemli bir bölge olduğunu ve bölgede 2015 yılının ilk çeyreğinde kaydedilen ‘Taşınan Toplam Yolcu’ sayısının, geçtiğimiz seneye kıyasla yüzde 10 artış göstererek 1.18 milyondan 1.30 milyona ulaştığını belirtti.

Ceylan, “Bizler yolcumuzun tüm ihtiyaçlarına kulak verip bu ihtiyaçlar doğrultusunda ürün ve hizmetlerimizi geliştirmeye devam ediyoruz. Ortadoğu’da çıkış gösteren başarı grafiğimizi doğrudan besleyen bu yaklaşımımız çerçevesinde bir yeniliği daha hayata geçirerek, Arapça konuşan yolcularımızın Arapça Çağrı Merkezi ihtiyacını da Amman’da gerçekleştirdiğimiz bu lansman sonrasında, bundan böyle karşılamış oluyoruz. Bunun yanı sıra, ülkemiz sınırları içerisinde de hizmet verecek olan çağrı merkezimizin, Arapça bilen ülkemiz vatandaşları için de ileriki dönemlerde oldukça önemli bir istihdam kaynağı oluşturacağına inanıyoruz” dedi.

Amman Müdürü Mazen Dişi ise, “Arapça Çağrı Merkezi temsilcilerimiz, yolcularımızdan gelen rezervasyon, uçuş bilgisi ve özel yolcu programımız; Miles&Smiles ile ilgili bilgi talepleri hususlarında destek sağlayacaklar. İletişim çağında yaşadığımız gerçeğini dikkate aldığımız vakit çağrı merkezimizin, bölge genelindeki yolcu memnuniyetini artıracak hizmetler arasında ilk sıralarda yer alacağına inancımız tam” açıklamasını yaptı.

Lansmanda bulunan Türk Hava Yolları Çağrı Merkezi Müdürü Fatih Güver ise, Ortadoğu’nun ve Kuzey Afrika’nın birçok ülkesinde hizmet verecek olan Arapça Çağrı Merkezi’nin açılışını yapmaktan son derece mutlu olduklarını ifade ederek, “Yolcu memnuniyetini karşılama noktasında lâyık görüldüğü sayısız ödülle havacılık alanında küresel bir marka hâline gelen Türk Hava Yolları olarak birincil hedefimiz, yolcularımıza her alanda sorunsuz ve üst düzey bir hizmet anlayışı sunmak. Yolcu memnuniyetini ön planda tutarak gerçekleştirdiğimiz bu çalışma ile de inanıyoruz ki hizmet kalitesinde yükselttiğimiz çıta çok daha yukarılara çıkacaktır” dedi.

THY’den Arapça Çağrı Merkezi Hizmeti

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77