• BIST 8718.11
  • Altın 2245.94
  • Dolar 32.3321
  • Euro 35.1754
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Tuncay Seyahat Filosunu Otokar Atlas İle Güçlendirdi

Tuncay Seyahat Filosunu Otokar Atlas İle Güçlendirdi
Ticaretin güçlü kahramanı Atlas, belediyelerin ve farklı iş kollarındaki işletmelerin iş yükünü hafifletmeye devam ediyor. Otokar Atlas, Kocaeli merkezli Tuncay Seyahat'in de tercihi oldu.

Koç Topluluğu şirketlerinden Otokar, Atlas teslimatlarına devam ediyor. Satışa sunulduğu 2013 yılından günümüze güçlü özellikleriyle frigorifik araçtan çöp kamyonuna, hidrolik platformdan itfaiye aracına, damperli kamyondan nakliye aracına kadar farklı alanlarda kullanılan Otokar Atlas, üst düzey konfor ve güvenlik standartlarıyla ticaretin ilk tercihi olmayı sürdürüyor.

Uygun yatırım maliyeti, ekonomik yakıt tüketimi, düşük yedek parça ve bakım giderleriyle hafif kamyon segmentinde yeni bir dönem başlatan Otokar Atlas, Kocaeli Merkezli Tuncay Seyahat'in de tercihi oldu. Kamu hizmetleri alanında müteahhit firma olarak hizmet veren, 40 yıla yakın süredir personel ve öğrenci taşımacılığının yanı sıra filo yönetimi, iş makinesi ve araç kiralama hizmetleri sunan şirket, filosuna 30 adet Atlas kattı. 

Otokar Kocaeli Bayisi Gaziantepli Kardeşler Otomotiv tarafından gerçekleştirilen satışın teslimat töreni Tuncay Seyahat Yönetim Kurulu Başkanı Cevat Tuncay, Otokar Kamyon Bölge Satış Yöneticisi Ümit Şangüder, Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Uçar, Gaziantepli Kardeşler Otomotiv Satış Yöneticisi Tuncer Erten'in katılımıyla gerçekleşti. Otokar Atlaslar, Kocaeli’de damper üst yapısı ile kamu hizmetinde kullanılacak.

Tuncay Seyahat Filosunu Otokar Atlas İle Güçlendirdi

Ticaretin Güçlü Kahramanı

En zorlu yol şartlarında en ağır yükleri kolayca taşımak üzere geliştirilen 8,5 tonluk Otokar Atlas, güçlü ve keskin çizgilere sahip kupasıyla ön plana çıkıyor. Düşük yakıt tüketimi, düşük bakım giderleri ve uygun yedek parça maliyeti ile kullanıcısının ekonomisine her daim katkı sağlayan Otokar Atlas’a eklenen EP (Ekonomi-Performans) tuşu ile her türlü yol koşuluna ve yüke uygun sürüş modu artık tek tuşla yönetilebiliyor.

ACC (Adaptif Seyir Kontrol Düzeni), klima, gelişmiş aydınlatma sistemi, güçlendirilmiş yan kapılar ve park sensörü gibi özelliklerle hafif kamyon segmentine yeni bir soluk getiren Otokar Atlas; hırsızlığa karşı motor ve elektrik sistemini kilitleyen Immobilizer, tam havalı fren sistemi, EBS, egzoz freni, LDWS, AEBS ve ESC özelliklerini de üzerinde barındırıyor.

Etiketler: , ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77