• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Türk Hava Yolları ve Air New Zealand Ortak Uçuş Anlaşması

Türk Hava Yolları ve Air New Zealand Ortak Uçuş Anlaşması
Türk Hava Yolları ve Air New Zealand, Yeni Zelanda ve Türkiye’yi Hong Kong ve Los Angeles üzerinden birbirine bağlayan bir ‘code share’ anlaşması imzaladı.

Türk Hava Yolları ve Air New Zealand, Yeni Zelanda ve Türkiye’yi Hong Kong ve Los Angeles üzerinden birbirine bağlayan bir ‘code share’ anlaşması imzaladı.


Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil ve Air New Zealand CEO’su Christopher Luxon tarafından Cape Town’da imzalanan anlaşma ile Türk Hava Yolları ve Air New Zealand, ticari ilişkilerindeki gelişimi bir adım daha ileri taşıdı.

Anlaşma; İstanbul ve Auckland üzerinden icra edilen code share uçuşları her iki havayolunun yolcularına her iki ülkenin iç hat noktalarına uçuş imkanı sağlamasının yanı sıra, Türk Hava Yolları yolcularına Air New Zealand uçuş ağı üzerinden Avusturalya’ya seyahat etme olanağı tanıyor.

Air New Zealand CEO’su Christopher Luxon; "Bu code share anlaşması, Air New Zealand müşterilerine, bir dizi Akdeniz güzergahı için hem iş hem de eğlence açısından uygun bir ağ geçidi imkanı sağlamakta hem de Türk Hava Yolları müşterilerini Yeni Zelanda ve Avustralya’nın önemli yerlerini ziyaret için teşvik etmekte” dedi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürü Doç. Dr. Temel Kotil; “Bugün, Star Alliance’ın tanınmış bir üyesi olan Air New Zealand ile ortak uçuş anlaşmasını sonuçlandırma konusundaki heyecanımızı paylaşmaktan mutluyuz. İki farklı kültürden insanları birbirine bağlayan bu anlaşmanın avantajlarından biri de, her iki havayolu şirketinin yolcularına, en stratejik iki ağ geçidi, Hong Kong ve Los Angeles üzerinden, Türkiye, Yeni Zelanda ve Avustralya'ya seyahat etme imkanı sunmasıdır. Ayrıca, bu ortak uçuş anlaşması ile yolcular, Avustralya'da Auckland’ın ötesindeki noktalara seyahat edebilecek. Türk Hava Yolları olarak, Yeni Zelanda'nın önemli noktalarını yeni code share destinasyonları olarak sunmaktan mutluyuz” diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77