• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Türk Hava Yolları’nın Dev Küresi Heatrow’da

Türk Hava Yolları’nın Dev Küresi Heatrow’da
Türk Hava Yolları marka bilinirliğini tüm dünyada perçinlemek için dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan Londra’daki Heatrow Havalimanı’nda yaptığı dünya küresi ve üzerindeki uçakların yer aldığı maketle havalimanına gelen yolcuların d

Türk Hava Yolları marka bilinirliğini tüm dünyada perçinlemek için dünyanın en büyük havalimanlarından biri olan Londra’daki Heatrow Havalimanı’nda yaptığı dünya küresi ve üzerindeki uçakların yer aldığı maketle havalimanına gelen yolcuların dikkatlerini üzerine topluyor.

Yenilenen Heathrow Havalimanı’na  ‘ICON SITE’ adı verilen yere kurulan Türk Hava Yolları küresi, THY’nin 200’den fazla şehre uçtuğunu ve dünyanın özel hava yollarından birisi olduğunu vurguluyor.


Küre 7.5 ton ağırlığında çelik aksam, 300 ton toprak, 150 ton beton kullanılarak yapıldı. Çapı 6.5 metreyi bulan ICON SİTE’nin etrafında kanat genişliği 2 metre olan 5 adet B-777 model uçak kullanıldı. ‘ICON SITE’ olarak isimlendirilmiş alanda daha önce hiç bir reklam çalışması yapılmamış, reklam alanı olarak belirlenen bu alanda ilk kullanım Türk Hava Yolları tarafından gerçekleştirildi.

Heathrow Havalimanı’na gelen yolcular, ilk olarak 200 destinasyon vurgusu yapan köprü üzeri görsel çalışma ile karşılanıyor aynıgörsel ile havaalanı çıkışındaki farklı bir alanda kullanılan görsel kullanımıyla uğurlanıyor. Havalimanı içinde ise dev küre ile marka tanımıyaparak THY yolcuların dikkatine sunuluyor. Böylelikle, düny'nın en büyük havalimanlarından biri olan Heathrow Havalimanı’na gelen ve giden yolcular Türk Hava Yolları küresini görme ve Türk Hava Yolları ile tanışma imkanı buluyor.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2024 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77