• BIST 8789.53
  • Altın 2238.357
  • Dolar 32.3357
  • Euro 35.1109
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Turkish Cargo, Acente Ödül Töreni’nde İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

Turkish Cargo, Acente Ödül Töreni’nde İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi
Global hava kargo markası Turkish Cargo, bu yıl 10’uncusunu internet ortamında düzenlediği ‘Acente Ödül Töreni’ kapsamında hava kargo sektöründeki iş ortaklarını ve Türkiye’de faaliyet gösteren birçok acenteyi bir araya getirdi.

Türk Hava Yolları Genel Müdürlük Binası VIP toplantı salonunda, İstanbul’daki acentelerin fiziki olarak katılım sağlamasıyla gerçekleştirilen tören, aynı zamanda Turkish Cargo web sitesi üzerinden canlı olarak yayınlandı. Törende; yenilikçilik, istikrarlılık ve iş birliği gibi kriterler dikkate alınarak belirlenen ödüller, İstanbul’dan 12, Anadolu’dan 23 acenteye takdim edildi.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen ödül töreni ile ilgili açıklamasında  “Bizler 2023’te ilk 3 ve en iyi 3 hava kargo şirketinden biri olma, uçuş ağımızı daha da geliştirerek, İstanbul’un coğrafi konum avantajını da kullanarak network lideri bir konuma erişme, sektöre teknolojik anlamda yol gösterme ve liderlik etme, nitelikli iş gücü kapasitesini artırma ve sektörde en çok tercih edilen şirket olma, sektör uzmanları yetiştirme ve müşteri memnuniyetini maksimum seviyede tutmak gibi hedeflerimize siz kıymetli acentelerimizin de desteğiyle çok daha kolay ulaşacağımıza inanıyorum. Ödül alan acentelerimizi tebrik ediyor, iş birliklerimizi geliştirmek temennisiyle her bir acentemize teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi. 

Törende İstanbul’da ödül alarak ilk üçe giren taşımacılık acenteleri ise şöyle;

Turkish Cargo'yla En Çok Taşıma Yapan Acente 1.'lik Ödülü; DSV HAVA VE DENIZ TAS A.Ş, 2.’lik Ödülü; ASAV LOJISTIK HIZMETLERI A.Ş., 3.'lük Ödülü; ATILIM ULUSLARARASI NAKLIYAT, 

En Çok Gelişim Gösteren Acente 1.'lik Ödülü; YENIAY LOJISTIK A.Ş., 2.'lik Ödülü; ALBATRANS LOJISTIK A.Ş., 3.'lük Ödülü; HELLMANN WORLDWIDE LOJISTIK, 

Turkish Cargo'yla Pazar Payını En İstikrarlı Artıran Acente 1.lik Ödülü; AIR TECH KARGO TASIMACILIK LTD ŞTİ., 2.’lik Ödülü; ESA ULUSLARARASI TASIMACILIK, 3.’lik Ödülü; ASSET LOJISTIK A.Ş. 

Yaklaşık olarak 500 kişinin online katılımı ile gerçekleşen programın devamında, her yıl olduğu gibi canlı yayında davet gönderilen kişiler arasından çekiliş yapılarak gidiş-dönüş 7 adet Business Class uçuş bileti hediye edildi.

Kıtaları birbirine bağlayan Turkish Cargo, ekspres taşıyıcılar hariç hava kargo markaları arasında 96 destinasyondan oluşan dünyanın en geniş direkt kargo uçağı ağına sahip ve 25’i direkt kargo olan 368 uçaktan oluşan filosuyla global iş süreçlerini yürütmeye devam ediyor. Altyapısı, operasyonel kabiliyetleri, filosu ve alanında uzman ekipleriyle sürdürülebilir bir büyüme sağlayan ve dünyanın ilk 3 hava kargo markasından biri olmayı hedefleyen Turkish Cargo, yenilikçilik misyonu ile de dijitalleşme ve inovasyon alanında öncü projeler geliştirerek sürekli değişen dünyada hizmet kalitesini sürdürülebilir şekilde yükseltmeye devam ediyor.

Turkish Cargo, Acente Ödül Töreni’nde İş Ortaklarıyla Bir Araya Geldi

İlgili Haberler
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77