• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 19 °C

Turkish Cargo, Air Cargo India 2024’te İki Ödül Birden Aldı

Turkish Cargo, Air Cargo India 2024’te İki Ödül Birden Aldı
Turkish Cargo, “Innovative International Cargo Airline of the Year/Yılın Yenilikçi Uluslararası Hava Kargo Markası” ödülüne layık görüldü.

Ayrıca SMARTIST tesisi ile “Innovative Logistics Solutions in Air Cargo/Hava Kargo Alanında Yenilikçi Lojistik Çözümler” kategorisinde en beğenilen hava kargo markası oldu.

Bayrak taşıyıcı Türk Hava Yolları’nın hava kargo markası Turkish Cargo, Stat Trade Times dergisi tarafından düzenlenen “International Award for Excellence in Air Cargo/Uluslararası Hava Kargo Mükemmellik Ödülleri” töreninde “Innovative International Cargo Airline of the Year/Yılın Yenilikçi Uluslararası Hava Kargo Markası” ödülüne layık görüldü. Turkish Cargo, aynı zamanda SMARTIST tesisi ile “Innovative Logistics Solutions in Air Cargo/Hava Kargo Alanında Yenilikçi Lojistik Çözümler” kategorisinde en beğenilen hava kargo markası oldu.

Hindistan’ın Mumbai şehrinde düzenlenen STAT Times Uluslararası Hava Kargo Mükemmellik Ödülleri, STAT Trade Times dergisi okuyucularının, sektör paydaşlarının ve uzmanların aktif olarak katıldığı iki aşamalı çevrimiçi oylamayla belirleniyor. Endüstrinin tercihlerini en doğru şekilde yansıtmak üzere kurgulanan süreçte her bir kategori için katılımcıların önerileri alındıktan sonra, ilk beş aday paylaşılıyor ve katılımcılar, tercih ettikleri en iyi şirketi seçmek için oy kullanma sürecine dahil oluyor.

Turkish Cargo, Air Cargo India 2024’te İki Ödül Birden Aldı

Ödüllerle ile ilgili görüşlerini paylaşan Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Ali Türk; “Uluslararası alanda bir kez daha yenilikçi hava kargo markası olarak ilan edilmekten onur ve mutluluk duyuyoruz. Bu başarıda pay sahibi olan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Gelişen ve dijitalleşen dünyada rekabetçi kalabilmek, personel ve iş ortaklarının gereksinimlerini doğru anlama ve karşılama ile başlıyor. Turkish Cargo olarak, altyapı ve teknoloji yatırımlarımızı, insan kaynakları politikalarımızdan satış kanallarımıza kadar tüm süreçlere yayılan bütünlüklü bir gelişim döngüsü olarak ele alıyoruz. Bu stratejimiz, genç ve yetenekli bir kadroya dayanan dinamik bir organizasyon yapısını mümkün kılıyor. Dolayısıyla, takım çalışmamız ve iş kültürümüz dijital dönüşüm süreçleriyle uyum içinde ilerliyor” ifadelerini kullandı.

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Ali Türk

Turkish Cargo’nun son teknoloji kargo tesisi: SMARTIST

Dünyanın en gelişmiş kargo tesislerinden biri olan SMARTIST’te, yüklerin operatör veya forklift kullanımına ihtiyaç duyulmadan bilgisayar kontrollü Otomatik Depolama ve Boşaltma Sistemi (ASRS) ile depolanıp transferi gerçekleştiriliyor. Ayrıca ULD Depolama Sistemi ile de ULD depolama süreçleri otomatikleştiriliyor. Work Order Projesi sayesinde de depo içi taşıma süreçlerinin senkronizasyonu ve baştan sona kontrolü otomasyon sistemleriyle gerçekleştiriliyor. Tüm bu süreçlerle entegre çalışan RPA (Robotic Process Automation) teknolojisiyle ise manuel ve yinelenen işler insan bağlılığı olmadan 7/24 kesintisiz bir şekilde yürütülüyor.

Turkish Cargo, WhatsApp üzerinden kargo takibi ve planlama sorgulamalarını sağlayan Cargy adlı chatbot'u da geliştiriyor. Cargy, kesintisiz ve hızlı müşteri iletişimi sunarak, kargo takibi ve O&D bazında tarife sorgulamalarını, saat sınırlamasını kolayca yapılabiliyor.

Bu akıllı lojistik sistemler sayesinde, operasyonel süreçler hızlandırılmakla kalmayıp aynı zamanda oluşabilecek olumsuz durumlar en aza indiriliyor ve iş gücü katma değerli görevlere atanabiliyor.

Turkish Cargo, Air Cargo India 2024’te İki Ödül Birden Aldı

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77