• BIST 8718.11
  • Altın 2247.714
  • Dolar 32.332
  • Euro 35.1694
  • İstanbul 8 °C
  • Ankara 3 °C

Turkish Cargo Almanya’nın Teknoloji Başkenti Münih’i Kargo Uçuş Ağına Ekledi

Turkish Cargo Almanya’nın Teknoloji Başkenti Münih’i Kargo Uçuş Ağına Ekledi
Global hava kargo taşıyıcıları arasında hızla büyüyen hava kargo markası Turkish Cargo, kurduğu hava kargo köprüleriyle uçuş ağını güçlendiriyor.

Turkish Cargo, Frankfurt’tan sonra Almanya’nın ekonomi metropolü olan Münih’i de direkt kargo uçuşu gerçekleştirdiği destinasyonlar arasına ekledi. Başarılı hava kargo markası, 7 Mayıs tarihinde Munih’e başlatacağı kargo seferleri ile direkt kargo uçuşu gerçekleştirdiği destinasyon sayısını arttırmaya devam ediyor.   

Türk Hava Yolları Genel Müdür (Kargo) Yardımcısı Turhan Özen “Uçuş ağımıza eklediğimiz bu yeni destinasyon ile birinci sınıf iş merkezi olan Münih’in hava kargo taşımacılığı ihtiyacına önemli bir katkıda bulunmanın yanı sıra, pazarın lider ihracatçılarına global hava kargo markası olarak istikrarlı ve güvenilir bir iş birliği sunuyoruz.

Turkish Cargo olarak yalnızca yaptığımız taşımalarla değil, ürettiğimiz fırsatlar, açtığımız alanlar, gelişimine katkı sağladığımız sektörler ve yarattığımız büyük lojistik ekosistemle birlikte ülkemizin kalkınmasında ve küresel ticaretin rekabet gücünün artırılmasında üstlendiğimiz kritik rolümüzü kararlılıkla sürdürüyoruz.” 

Almanya’nın teknoloji başkenti kabul edilen Münih; otomotiv, elektronik, medikal ve biyoteknoloji gibi sektörlerin pazar liderlerine ev sahipliği yapıyor. Turkish Cargo, IST-MUC-IST kargo seferlerinde Airbus A330F tipi geniş gövde kargo uçakları ile bölgede bulunan şirketlere, lojistik hizmet sağlayıcılarına sunduğu güvenilir, hızlı ve direkt hava taşımacılığı ile Avrupa ve Ortadoğu arasında kurduğu hava kargo köprüsünü güçlendirmeyi hedefliyor. 

Kıtaları birbirine bağlayan Turkish Cargo, ekspres taşıyıcılar hariç hava kargo markaları arasında 96 destinasyondan oluşan dünyanın en geniş direkt kargo uçağı ağına sahip ve 25’i direkt kargo olan 363 uçaktan oluşan filosuyla global iş süreçlerini yürütmeye devam ediyor. Altyapısı, operasyonel kabiliyetleri, filosu ve alanında uzman ekipleriyle sürdürülebilir bir büyüme sağlayan ve dünyanın ilk 3 hava kargo markasından biri olmayı hedefleyen Turkish Cargo, yenilikçilik misyonu ile de dijitalleşme ve inovasyon alanında öncü projeler geliştirerek sürekli değişen dünyada hizmet kalitesini sürdürülebilir şekilde yükseltmeye devam ediyor.

İstanbul (IST) – Munih (MUC) - İstanbul (IST) rotalı kargo seferi tarife detayı aşağıdaki gibidir;

Turkish Cargo Almanya’nın Teknoloji Başkenti Münih’i Kargo Uçuş Ağına Ekledi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77