• BIST 8793.17
  • Altın 2239.515
  • Dolar 32.3387
  • Euro 35.0829
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 6 °C

Turkish Cargo Ankara Acente Ödül Töreni’nde İş Ortaklarıyla Buluştu

Turkish Cargo Ankara Acente Ödül Töreni’nde İş Ortaklarıyla Buluştu
Global hava kargo markası Turkish Cargo, ‘Ankara Acente Ödül Töreni’ kapsamında hava kargo sektöründeki iş ortaklarını ve Ankara’da faaliyet gösteren birçok acenteyi bir araya getirdi.

Ankara Crowne Plaza’da gerçekleşen acente ödül töreninde, 2018 yılında Turkish Cargo’ya katkıları dolayısıyla acentelere 10 dalda ödül takdim edildi.

En Çok Taşıma Yapan Acente 1.'lik Ödülüne; DHL Global Forwardıng, 2.'lik Ödülü; Hıtıt Trans Uluslararası Nakliyat, 3.'lük Ödülü; Expeditors International.

En Çok Gelişim Gösteren Acente 1.'lik Ödülüne; Mars Hava ve Deniz Kargo, 2.'lik Ödülü; Ceva Uluslararası Taşımacılık, 3.'lük Ödülü; Schenker Arkas Nakliyat.

Başarılı hava kargo markası Turkish Cargo ile Pazar payı en yüksek olan acente ödülüne; Transavrasya Uluslararası Taşımacılık, DSV, Martı Global Lojistik ve Karınca Lojistik AŞ. ödüle layık görüldü.

Turkish Cargo Satış ve Pazarlama Başkanı Fatih Cığal ödül töreni ile ilgili açıklamasında, “Dünyanın en hızlı büyüyen hava kargo markası olmamızda iş ortağımız acentelerin büyük bir katkısı var. Başkentimiz Ankara’da, siz değerli iş ortaklarımızın destekleriyle kapasitemizi arttırmaya devam ediyoruz. 2019’un ilk yarısında, bir önceki yıla oranla chargeable weight tonajında yüzde 4, gelirde ise yüzde 29 oranında büyüme sağlarken değerli katkılarınızı hep yanımızda hissettik. Turkish Cargo’nun başarısına katkı sağlayan tüm paydaşlarımıza bir kez daha teşekkür ederiz.” dedi. Gece, çekiliş ile sürpriz hediyelerin dağıtılması ile son buldu.

Turkish Cargo Ankara Acente Ödül Töreni’nde İş Ortaklarıyla Buluştu

Etiketler: ,
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
MAİL BÜLTENİ ABONELİĞİ
Güvenlik Resmi
Mail adresinizi kaydederek en güncel haberlere kolayca ulaşabilirsiniz
EDİTÖRÜN SEÇTİKLERİ
Tüm Hakları Saklıdır © 2023 Kargo Haber | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : (+90-212) 217 49 59 (Pbx) Faks : (+90-212) 211 62 77